Doar astăzi: 50% reduceri la jucării la Mall Carrefour Galați

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Am fost cu fiica și cu soția un pic prin Mall ca să căutăm jucării. Inițial nu am vrut să intrăm în Carrefour, dar ne-am găsit cu o cunoștință ce avea un cărucior plin cu jucării. Din două-trei cuvinte am înțeles că doar ieri și astăzi au fost reduceri de 50% la toate jucăriile așa că am mers și noi să vedem despre ce e vorba. Cu 233 lei am umplut un cărucior (bine, 50% din el era ocupat de un căluț imens de pluș :)). Nu e prima dată când am mers în Galați Shopping City, dar a fost prima dată când am intrat în Carrefour-ul de acolo. Mi-a plăcut: ofertă bogată, atmosferă de sărbătoare, personal amabil și dansuri populare românești realizate de niște copii tare simpatici. Dacă mergeți azi să profitați de oferta la jucării, merită să îi vedeți cum dansează. Eu am fost pe la 12:30 și nu era aglomerat.
image

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend