Orașul Galați a fost deszăpezit bine

Este iarnă. Și iarna este cu ninsori, ger și chestii din astea. Pentru că e iarnă. Terminați cu panica și titlurile de tabloid care vor să mai facă ceva trafic. Este o iarnă normală și asta nu ar trebui să te oprească să-ți faci treburile în condițiile în care poți să o faci.

În afară de vinerea în care a nins foarte tare și nu am ieșit cu mașina prin oraș ca să nu încurc utilajele, mașinile de Salvare și pe cei care aveau cu adevărat nevoie să se deplaseze, am circulat normal în restul zilelor. Și asta datorită primăriei și a celor care și-au făcut treaba. Am mai prins ierni în Galați. Însă tura asta totul a fost ok. Utilaje aproape non stop pe străzi.

Și culmea, chiar pe străzi care se află în lucru și teoretic nu sunt circulabile. Am mers prin aproape tot orașul. Și nu am rămas blocat nicăieri. Ba mai mult, am găsit și loc de parcare. Din câte am înțeles, tura asta chiar se scoate zăpada din Galați și se duce în alte zone. Având în vedere că e iarnă și nu se poate duce asfaltul la negru oricât ai dori, anul ăsta chiar toată trupa a fost super operativă. Faptele sunt fapte și nu avem cum să nu le observăm.

De aceea eu doresc să felicit toată trupa care s-a ocupat de deszăpezirea Galațiului. De la cel mai mare până la cel mai mic. Pentru că cel mai mic a stat acolo pe utilaj în frig și a deszăpezit frumos când eu dormeam cu căciula-n mână ca la pomană.

Îi felicit și le mulțumesc tuturor operatorilor de pe autospeciale care atunci când eu dormeam ei erau pe străzi și își făceau treaba. Multe mulțumiri și celor care au intrat chiar în cartiere și au deschis zona. Oameni buni, trebuie să fim recunoscători față de voi pentru că ne-ați permis să ieșim din cartiere și să mergem la muncă ca să facem treaba să meargă și pe alte planuri.

Mi-ar plăcea ca acest mesaj de mulțumire să ajungă la voi pentru că cele – multe grade pe care le-am resimțit cu toții și cel mai probabil le vom mai resimți, le-ați resimțit voi înaintea noastră. Am văzut oameni tineri pe autospeciale. Oameni la fel ca mine care erau acolo cu un scop. I-am văzut cum se dădeau jos să mai ajute. Unii din ei împingeau la mașini. Alții dădeau la lopată. Nimeni nu stătea.

Am prieteni pe SMURD care nici măcar nu mai au timp să posteze pe Facebook. Fraților, știu că ați băgat din greu în perioada asta. Am văzut și auzit mașinile voastre non-stop pe străzi. Costel Agache nici măcar nu știe că este un erou care s-ar putea ca la un moment dat să mă salveze chiar pe mine. El sau colegii lui dedicați. Eu sunt unul dintre cetățenii care în situații de urgență vede faptele, nu vorbele. Și toată echipa care s-a ocupat de deszăpezirea și bunul mers al unui oraș merită recunoaștere publică. Nu știu alții cum sunt, dar eu Gabriel Ursan, umil cetățean al acestui oraș, vă mulțumesc pentru tot ce faceți în fiecare zi pentru locuitorii acestui oraș.

Pentru mine.

Pentru voi.

Eu personal sper să nu mă întâlnesc niciodată cu voi când sunteți la muncă. Și dacă mă voi întâlni, sper să nu vă opriți cu mine la protocolul de 40 de minute de resuscitare. Pentru că la 40 de minute eu abia mă încălzesc :). Tot respectul pentru voi, oameni buni.

Familia Ursan
Vă mulțumim pentru tot ce faceți pentru familiile noastre.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

4 comentarii la „Orașul Galați a fost deszăpezit bine”

  1. pe bune?..
    nimeni nu spune nimic = tacit, sunt toti de acord?..
    in situatii de acest gen, cresc fie nasul, fie limba.. :)

    Răspunde
      • Daca vrei, poti vedea adevarul. Daca nu vrei, ai un pret cu care ai fost platit. Atat ai valorat. Cat un morman de zapada, unul din toate acele mormane lasate peste masini, trotuare, etc. Sau tu locuiesti la Strada mare?.. Si daca totusi vezi, dar nu poti vorbi, macar nu mai cersi adevarul, caci altfel te anulezi.

        Răspunde
        • Eu personal stau in zona ireg. Nu stau chiar la strada principala, chiar daca nu sunt departe. Da, in cartiere s-a descurcat fiecare cum a putut. Insa eu am scris pe vremea respectiva acel articol pentru ca m-am plimbat prin mai toate zonele orasului si n-am intampinat probleme cu masina. Ca nu e totul perfect, ca nu e ca in palma, asta e alta poveste… e totusi iarna.

          Cat despre plata nici nu se pune problema. Evit pe blog subiecte precum politica, religia sau orientarile sexuale. Uneori chiar si subiectele legate de sporturi de echipa. Am niste linii clare de care nu se trece.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.