Dau 3 cupoane de reducere pe ePrintat.ro

Băieții de la ePrintat.ro se ocupă, după cum bine indică și numele site-ului lor, de printuri. Și nu de orice fel de printruri, ci de printuri pe canvas. Mai exact, ei printează tablouri. Poți alege din modelele deja existente sau poți alege să-ți faci un tablou personalizat. Prețurile sunt foarte bune, iar materialele de calitate, printul putând rezista în condiții normale și până la 100 de ani. Eu am primit 3 coduri de reducere de la ei pe care le ofer pe principiul primul venit, primul servit. Codul de reducere este gabrielursan30% și poate fi folosit de 3 ori. Intră acum pe ePrintat.ro, fă o comandă și aplică gabrielursan30% la finalizarea comenzii pentru a beneficia de 30% reducere. Iată mai jos ce tablou va atârna de astăzi pe peretele meu ;)ePrintat

3 comentarii la „Dau 3 cupoane de reducere pe ePrintat.ro”

  1. Scuze pentru offtopic: tocmai a ajuns curierul cu desenul ales facut de acel copilas si o frumoasa mapa de la clinica de infrumusetare aBeauty Clinique.
    In plus, mapa mai continea doua vouchere de cate 100 lei la clinica din Galati. Cum facem sa le donez unei persoane din Galati, eu locuiesc in Bucuresti.
    De fapt, am primit doua desene in loc de unul, cei de la clinica au fost extrem de generosi, le multumesc.
    Cine le-a facut mapele, cei de la ePrintat.ro? Sunt foarte frumoase.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.