Despre Valentine`s Day Vs. Dragobete

Oameni buni, nu vă mai agitați atât. Toate sărbătorile astea există ca să mai impulsioneze vânzările. Sunteți oameni maturi. Nu merită să vă aruncați în share-uri penibile.

Dacă existe momente în viață care să vă aducă aminte de dragostea voastră (mai ales că trăim într-o lume turbată în care nu ne mai aducem aminte de nimic), trăiți-le. Și atât. Crăciunul e ca să fim cu cei dragi. Paștele e ca să fim cu cei dragi. De 1 mai sărbătorim începutul sezonului estival. Pe 1 decembrie de aducem aminte de țara în care trăim. În februarie suntem forțați să ne aplecăm privirea către persoana iubită.

Fie că sărbătorim Valentine`s Day sau Dragobetele, e un moment bun să iubim. Și orice moment e bun să iubim. Pentru că viața trece. Orice sărbătoare a dragostei e binevenită, fie că e a noastră sau nu. În loc să privim cu ură sărbătorile dragostei, mai bine trăim sărbătorile dragostei.

Că și așa nu prea avem timp să iubim în zilele astea pe care le trăim. Pline de agitație. Pline de alte treburi. Pline de orice altceva în afară de cei dragi care ne înconjoară.

Dacă nu ai pereche, tot poți iubi. O sărbătoare a dragostei nu trebuie doar să-ți aducă aminte că trebuie să-ți iubești prietena, soția sau amanta. Îți poate aduce aminte să-ți iubești mama. Să-ți iubești tatăl. Să-ți iubești frații sau surorile.

Nu înțeleg de unde aveți atâta energie pentru atâta ură și conflicte. Care și a cui e sărbătoarea? Serios? Chiar aveți timp de asta? Mai ales când în lume există din ce în ce mai puțină dragoste și înțelegere? Oameni buni, profitați de orice moment care vă aduce aminte să vă iubiți consoarta. Pentru că viața e scurtă. Prea scurtă ca să ne iubim suficient. Pentru a face rău e nevoie de putere, influență, ură, șarlatanie, cârcoteală, nemulțumire, sentimente negative. Pentru a face bine e nevoie doar de dragoste. Fie că sărbătoriți Valentine`s Day sau Dragobetele, nu contează. Iubiți-vă cât mai mult, că nu aveți tot timpul din lume să faceți asta.

Iubire

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.