Un curs bun și gratuit de marketing afiliat

Marketingul afiliat este din ce în ce mai popular. După mici succese în România, oamenii vor să se extindă pe piața internațională. Există mult mai mulți vorbitori de limba engleză, așa că și vânzările sunt mai mari. Sau măcar șansele de a vinde mai mult la mai mulți sunt mai mari.

Numai că mulți nu știu de unde să înceapă. Ok, construiești un site în limba engleză, dar după aia ce faci? Cum îl crești? Cum îl promovezi? Un început bun ar fi cu acest curs gratuit de aici. Platforma mi se pare un pic mai bună decât cea a celor de la Affiliorama.

Parcă e un pic mai bine structurată și are mai multe soluții încorporate. Iar informațiile din cursurile gratuite sunt suficiente ca să-ți faci o idee. Eu am trecut deja la planul premium pentru că vreau să aprofundez, dar pentru început este suficient planul gratuit. Pe această platformă vei învăța pas cu pas cum să faci bani online. Ai lecții făcute pe înțelesul tuturor. Trebuie doar să știi un pic de engleză, dar nu multă, pentru că lecțiile sunt foarte ”vizuale” și sunt ușor de parcurs. Oricum vei învăța engleza mai bine pe măsură ce citești.

Pe mine platforma m-a ajutat să ies din cutia mea în care știam puține și bune. Pe lângă pașii concreți, am înțeles că dacă activezi pe o piață în care se scrie în limba engleză, poți face bani din aproape orice. Inclusiv din subiecte la care nu te-ai gândit niciodată că pot aduce bani.

Pe Wealthy Affiliate ai mai multe resurse. Pe lângă lecțiile structurate pe pași concreți, ai parte de ajutor și suport din partea membrilor activi. Practic, pui orice întrebare dorești și ți se va răspunde în timp util. Și tu trebuie să te simți prost că pui întrebări de începător, pentru că sunt mulți care pun astfel de întrebări acolo.

Pe lângă ajutor, ai și posibilitatea să-ți creezi site-uri acolo, să beneficiezi de teme premium gratuite și inclusiv să intri în programul lor de afiliere. De exemplu, eu pentru că sunt un membru premium primesc câte 2 credite la fiecare sign up gratuit făcut prin linkul meu de afiliere. Fiecare credit valorează 50 de cenți, adică fiecare înscriere gratuită îmi va aduce un câștig de 1 dolar. Doar pentru că am recomandat platforma cuiva. Apoi, rata de upgrade e undeva la 12%. Adică una din opt persoane optează pentru un cont plătit pentru care primesc comision. Dar nu de acolo vin banii grei, ci din informațiile pe care le vei pune în aplicare și site-urile pe care le vei crea.

Eu îți recomand să-ți faci cont aici nu neapărat pentru că voi obține eu un mic comision (nu merge cu self reffer), ci pentru că vei învăța cu adevărat informații utile. Contul e complet gratuit și nu implică obligații. Iar după ce începi să câștigi bani, vei face oricum upgrade. Succes!

Bani online

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Un curs bun și gratuit de marketing afiliat”

  1. Chiar merge treaba cu clickbank pe România ? Pe engleză merge foarte bine din câte știu, dar pe România, slabe șanse.. sincer. Cât despre cursul de afiliere.. pe Wealthy Affiliate n-am văzut cine știe ce.. Dar poate pentru alții este ok.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.