Despre localurile care livreaza la domiciliu in Bucuresti

În București există foarte multe localuri care livrează mâncare la domiciliu sau la birou. Cel mai probabil, Bucureștiul e patria acestor tipuri de localuri care și-au extins activitatea prin serviciile de livrări la domiciliu sau la birou. De fapt, eu cred că cele mai multe comenzi vin de la oamenii sunt la muncă și vor să-și comande ceva de mâncare, pentru simplul fapt că în București te confrunți cu o mare problemă: traficul.

În București, deplasarea de la A la B poate fi o adevărată corvoadă. Ca să nu mai zic că am auzit povești de groază în care bucureștenii pierd uneori și peste două ore în trafic ca să se deplaseze dintr-un capăt în celălalt al orașului. Frate, eu nu fac mai mult de 2 ore jumate ca să ajung de la Galați la București pe traseul Galați-Brăila-Slobozia (Drajna)-Autostradă. Bine, fac 2 ore jumate până la intrare, că după aia dau piept cu traficul și îmi bugetez mereu măcar o oră în plus ca să ajung la timp unde am treabă.

Nu zic neapărat că oamenii din București care își comandă mâncare cu livrare la domiciliu sau la birou ar merge 2 ore ca să și-o cumpere. Probabil s-ar opri în prima shaormerie din zonă. Dar la un moment dat te saturi de shaorma și vrei să testezi și alte tipuri de mâncare, gen mâncare gătită, specialități sau mâncare sănătoasă.

Așa că au apărut foarte multe site-uri care centrează și dau cu capul în materie de localuri din București care fac livrări la domiciliu sau la birou. Marea lor majoritate au o abordare de tip grilă, în care intri, îți alegi mâncarea, vezi prețul și apoi comanzi. Din păcate nu e chiar așa simplu, chiar dacă site-urile respective arată bine și au inclusiv aplicație pentru mobil.

De ce? Pentru că oamenii doresc să încerce mereu lucruri noi atunci când comandă mâncare. Oricât de mult ți-a plăcut un loc, vine vremea când vrei să încerci și altceva. E ca în căsnicie :) Irina, just kidding, știi că te iubesc :) Am cunoscut un tip pe net care face o activitate super nișată în domeniul ăsta și îmi place foarte mult pentru că pune pasiune și se vede că scrie pentru cei care ar vrea să-și comande de mâncare în București, dar au nevoie de câteva păreri și recomandări din postura de client, nu de agenție care doar promovează localurile care fac livrări în București.

Este vorba despre blogul ăsta de review-uri personale în materie de livrări la domiciliu sau la birouri în București. Veți observa acolo recenzii detaliate scrise din perspectiva lui de consumator. Omul stă la birou și își comandă mâncare de pe net împreună cu ai săi colegi. Și așa a apărut ideea să scrie despre asta. Ba mai mult, face poze la mâncărurile livrate, iar ce îmi inspiră încredere e că nu toate localurile au 5 stele din 5 la rating (există o doză de obiectivitate). Dacă aș avea un local care face și livrare la domiciliu sau la birou în București aș alege să apar la el pe blog. Nu neapărat pentru clienți care să-mi înroșească telefoanele imediat ce un articol ce a fost publicat acolo (deși observați că articolele sunt scrie bine la capitolul SEO), ci pentru simplul fapt că pot să-mi pun pe site sau pe pagina de Facebook un review realist din afară.Livrare mancare Bucuresti

6 comentarii la „Despre localurile care livreaza la domiciliu in Bucuresti”

 1. Multe idei au pornit de la necesitatile de zi cu zi. Acum, fara sa-mi fac reclama (intrucat site-urile sunt pe locuri bune pe Google), eu am facut http://www.petrecericopii.eu cautand locuri de joaca pentru Andrei, baietelul meu care face 6 ani in noiembrie. Am adunat aici (cu inscriere gratuita) toate acele locuri de joaca si firme de organizari petreceri pentru copii care au acceptat sa se inscrie si au trimis informatiile necesare (sunt cateva zeci deja, organizate pe judete si pe sectoare din Bucuresti). Tot asa, pe http://www.dezmembrariauto.biz am adunat (organizate pe judete), peste 60 de parcuri de dezmembrari auto, iar pe http://www.certificat-energetic.net sunt cateva zeci de firme din domeniul certificatului energetic.
  Poate nu sunt cele mai grozave, dar eu am cautat candva informatii despre un anumit domeniu si m-am gandit sa le usurez si altora cautarile.
  Nu trebuie sa publicati acest comentariu daca il considerati reclama, important este sa-l cititi si sa vedeti daca va ajuta cu ceva.

  Răspunde
 2. Prima sursa de inspiratie de acest gen a fost articolasul scris de P. Imre in ZF acum cativa ani. Ulterior gasisem o resursa online a lui G Butunoiu.
  Intre timp mi-am facut sumarul in ceea ce priveste locurile in care pot manca in B (sau pot comanda) si am renuntat la alte experimente (exceptie cazurile cand cineva insista sa mergem intr-o anumita crasma).

  Legat de traficul din B, daca neuronul / neuronii functioneaza, poti ajunge din orice punct A in orice punct B in maxim 1h, oricat de departate ar fi si oricate piedici ar pune primariile prin Borduriada 2014. Precizez ca am locuit in B mai bine de 10 ani, vin constant in capitala RO si sunt platit (imi castig existenta) in principal din optimizari de procese (inclusiv in zona de transporturi).

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.