Mop robot iRobot Braava se numește jucăria. Este un mop cu funcție dublă, adică e și mop e și mătură. Nu cunosc pe nimeni care să aibă, nu am idee cât de fiabilă e toată treaba și nu știu în cât timp curăță vreo 20 de metri pătrați, dar ideea mi se pare foarte faină. Intrați acum aici să vedeți cum arată și să citiți mai multe detalii. Până atunci vă las în compania unui videoclip în care îl vedeți la treabă.


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  6 replies to "V-ati cumpara un mop robot daca ati avea bani?"

  • Adi

   În cazul meu ar fi doar o nouă jucărie pentru dracu’ de mâţă. Nu.

  • Paul

   Nu. S-ar pierde o relaxare saptamanala de maxim 1h sau satisfactia periodica de a-mi auzi soacra vaitandu-se ca s-a spetit facand curatenie in vastele noastre apartamente mizere.

  • Maria Elena

   Este un robot foarte inteligent, foarte bun in case cu spatii mai libere, unde se poate” misca” fara a fi nevoit sa ocoleasca prea multe obstacole.
   Ar fi bun pentru perosanele mai ocupate, cu probleme cu spatele, cele varstnice sau cele ce au nevoie de ajutor la curatenia in casa.
   As fi tentata sa-mi cumpar un asemenea mop robotel…daca mi-as permite .

  • GadgetWorld

   doar daca nu as avea deloc covoare in casa…. mi se pare avantajos de folosit la birou sau in spatiile mai putin aglomerate

  • carrera

   Eu pe asta cu mop nu-l stiu insa am un roomba 880 care isi face treaba destul de bine.Acum sa ne intelegem ,robotii acestia nu stiu sa faca curat ci doar sa intretina curatenia.Avantajele vazute de mine:mai putin praf depus,telecomanda si cam atat.Dezavantaje:nu stie sa treaca de praguri inalte,este destul de zgomotos si costa al dracu’ de mult.
   Concluzia:daca nu-l primiti cado’ nu merita investitia.

  • Clara

   Da, este foarte interesanta ideea, chiar mi-ar placea, dar ar trebui sa fie la un pret accesibil pentru majoritatea posibililor cumparatori deoarece veniturile sunt mai mari cand se castiga din rulaj si nu din adaosuri comerciale uriase.

Comentează la acest articol