Robot mop

V-ati cumpara un mop robot daca ati avea bani?

Mop robot iRobot Braava se numește jucăria. Este un mop cu funcție dublă, adică e și mop e și mătură. Nu cunosc pe nimeni care să aibă, nu am idee cât de fiabilă e toată treaba și nu știu în cât timp curăță vreo 20 de metri pătrați, dar ideea mi se pare foarte faină. Intrați acum aici să vedeți cum arată și să citiți mai multe detalii. Până atunci vă las în compania unui videoclip în care îl vedeți la treabă.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

6 Comments

 • Adi

  Reply Reply 22/10/2014

  În cazul meu ar fi doar o nouă jucărie pentru dracu’ de mâţă. Nu.

 • Paul

  Reply Reply 22/10/2014

  Nu. S-ar pierde o relaxare saptamanala de maxim 1h sau satisfactia periodica de a-mi auzi soacra vaitandu-se ca s-a spetit facand curatenie in vastele noastre apartamente mizere.

 • Maria Elena

  Reply Reply 22/10/2014

  Este un robot foarte inteligent, foarte bun in case cu spatii mai libere, unde se poate” misca” fara a fi nevoit sa ocoleasca prea multe obstacole.
  Ar fi bun pentru perosanele mai ocupate, cu probleme cu spatele, cele varstnice sau cele ce au nevoie de ajutor la curatenia in casa.
  As fi tentata sa-mi cumpar un asemenea mop robotel…daca mi-as permite .

 • GadgetWorld

  Reply Reply 22/10/2014

  doar daca nu as avea deloc covoare in casa…. mi se pare avantajos de folosit la birou sau in spatiile mai putin aglomerate

 • carrera

  Reply Reply 22/10/2014

  Eu pe asta cu mop nu-l stiu insa am un roomba 880 care isi face treaba destul de bine.Acum sa ne intelegem ,robotii acestia nu stiu sa faca curat ci doar sa intretina curatenia.Avantajele vazute de mine:mai putin praf depus,telecomanda si cam atat.Dezavantaje:nu stie sa treaca de praguri inalte,este destul de zgomotos si costa al dracu’ de mult.
  Concluzia:daca nu-l primiti cado’ nu merita investitia.

 • Clara

  Reply Reply 24/10/2014

  Da, este foarte interesanta ideea, chiar mi-ar placea, dar ar trebui sa fie la un pret accesibil pentru majoritatea posibililor cumparatori deoarece veniturile sunt mai mari cand se castiga din rulaj si nu din adaosuri comerciale uriase.

Leave A Response

* Denotes Required Field