Despre folia Smart Protection pentru smartphone-uri

Am primit în teste două folii de tip Smart Protection. O folie pentru al meu iPhone 7, iar alta pentru iPhone 6S al soției. Imediat cum am primit-o am instalat-o pe telefonul meu deoarece eram tare curios. Per total sunt mulțumit de experiența mea cu această folie și am decis să o păstrez pe telefon. Pare mai rigidă și mai ”sănătoasă” și asigură un plus de aderență.

Auzisem numai lucruri bune despre foliile Smart Protection, iar atunci când testam alte folii multă lume mă întreba cum sunt în comparație cu foliile Smart Protection. Ei bine, acum știu, însă nu voi face o comparație directă menționând alte branduri.

Prima impresie a fost una plăcută începând chiar de la forma de ambalare. Foliile Smart Protection vin ambalate într-o carcasă de carton foarte rigid, similar lemnului. În interior ai kitul complet de instalare ce constă în Smart Spray (soluția specială care permite aplicarea foliei și mișcarea acesteia ca să vină perfect), card pentru bule, material de curățare din microfibră și autocolante pentru îndepărtarea prafului. Iată și niște poze.

Am reușit să instalez folia cu ușurință, mai ales că nu era prima dată când făceam acest lucru. Totuși, cu toate instrucțiunile de instalare și produsele din kit este greu să nu instalezi folia așa cum trebuie. Recomand folosirea din abundență a sprayului ca să așezi folia fără probleme pe dispozitiv. Apoi, scoți lichidul și bulele de aer cu cardul de plastic și asta e tot.

Avantajul competitiv al foliilor Smart Protection constă în protecția invizibilă pe care o oferă dispozitivului tău. Practic, îți permite să te bucuri de forma telefonului mobil în condițiile în care ți-l și protejează. O astfel de folie este compusă din 4 straturi speciale cu o grosime totală de 0,2 mm. Stratul de suprafață este creat din polimeri elastomeri care „se vindecă” în timp, eliminând zgârieturile fine. În interior este stratul de calitate optică și cel de dispersare a șocurilor. Sub acestea se află stratul din silicon activ ce oferă o aderență perfectă și anduranță ridicată. Veți găsi mult mai multe astfel de detalii tehnice direct pe siteul celor de la Smart Protection.

P.S.: În perioada 4-6 septembrie (adică până mâine inclusiv) au o reducere de 15% pe site printr-o campanie de tip back to school. Pentru a beneficia de reducere trebuie să folosești codul Back2S la finalizarea comenzii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.