M-a ținut bateria 5 zile la Samsung Galaxy Note 8

Deși mulți vor considera acest titlu un clickbait, prin intermediul pozei de mai jos vă voi demonstra că m-a ținut pe bune bateria 5 zile la noul Samsung Galaxy Note 8. După care vă povestesc și în ce condiții :)

Înainte de toate, nu știu dacă ați apucat să vedeți pe contul meu de Facebook sau de Instagram, dar cu câteva zile în urmă am primit în teste phablet-ul Samsung Galaxy Note 8 din partea Orange România prin programul Orange Smartphone Tester.

Cu această ocazie vă rog să-mi lăsați comentarii la acest articol cu ce anume ați dori să urmăresc mai atent sau să testez la noul Samsung Galaxy Note 8.

Legat de cele 5 zile de autonomie pe care le-am avut la Samsung Galaxy Note 8, treaba a stat cam în felul următor.

Joi, pe 7 septembrie am primit telefonul. L-am încărcat full, l-am butonat apoi un pic de curiozitate și l-am pus în geanta de laptop. Bineînțeles, am pus și o cartelă SIM în el și am activat roamingul. Pentru că în aceeași zi am plecat către Grecia.

Pe drum ne-am oprit în Bulgaria să dormim o noapte și l-am mai butonat un pic activând WiFi-ul de la hotel.

După asta n-am mai avut treabă cu el și l-am plimbat în cele 5 zile după mine. Dar cu totul activat. Eram autentificat cu al meu cont de Google și GPS-ul a fost mereu pornit. Adică, chiar dacă nu l-am folosit deloc, niște factori de consum tot au existat.

Mai jos este o poză pe care am făcut-o ieri seară la întoarcere în camera de hotel din Bulgaria. Observați că acolo scrie 4 zile, 21 de ore și 42 de minute pe baterie.

Autonomie Samsung Galaxy Note 8

Iar în imaginea de mai jos puteți vedea cele 5 zile de care vă veți plânge că au fost folosite drept clickbait în articol. Mai exact 5 zile, 19 ore și 36 de minute pe baterie.

Cat tine bateria la Samsung Galaxy Note 8

Partea bună este că am avut ocazia să fac un astfel de test pe care în mod normal nu aș fi avut nici timp și nici răbdare să îl fac. Iar ca o primă concluzie pot spune că Samsung Galaxy Note 8 nu are chestii inutile care să-i consume bateria în repaus.

Voi reveni în perioada următoare și cu alte informații despre noul Samsung Galaxy Note 8. Nu ezitați să-mi spuneți la ce vreți să mă uit mai atent.

2 comentarii la „M-a ținut bateria 5 zile la Samsung Galaxy Note 8”

  1. Să ne spui cum se mișcă în condiții normale de utilizare căci în condiții similare un iPhone te poate surprinde și cu o autonomie de 30 de zile. Dacă nu ai timp să testezi… nu mă contrazice…

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.