De unde cumperi manuale scolare

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Manuale școlare poți să cumperi de aici. Link de afiliat. Să ne trăiască aleșii că trebuie să căutăm manuale școlare pe net. Trist. Și vă întreb din nou. Doar întreb. Cine va fi președintele României?

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „De unde cumperi manuale scolare”

  1. Manualele scolare sunt o afacere profitabila pentru inspectorii de specialitate.Asta incepand de la gradinita.Inspectoarele concep cu “copy”si “paste” asa zise manuale alternative si le trantesc in mana cadrelor didactice cu obligatia de ale plasa obligatoriu copiilor.deci prima data cumpar ce-mi baga pe gat.Cu sume deloc neglijabile.

    Răspunde
  2. Dar manuale scolare digitale (pentru care s-o facut mare tam-tam) se pot oare cumpara de undeva ?! Si cum or sa fie alea, pe hartie, pe tableta, pe CD ? Tableta cine o cumpara ? Pentru CD trebe sa vin la scoala cu laptocul ? Am citit ca manualele vor fi “disponibile” pe http://www.manuale.edu.ro, doar ca acolo primesc un penibil “Pagină în construcție”. Eu zic ca s-ar merita un articol pe tamatica acestor manuale fantoma ! Pentru ca manualele scolare au ajuns o afacere, afacere cu caracter politic, afacere in care unii castiga, respectiv afaceristii(!) si unii pierd, acestia fiind elevii si practic viitorul tarii. Totul pentru bani, indifierent de consecintele pe viitor…

    Răspunde
  3. Pe vremea mea (cum suna asta?) exista Editura Didactica si Pedagogica care avea propria tipografie, detinuta de catre stat. Acolo se printau manualele scolare (atunci cand era nevoie). Insa dupa 90 si ceva, anumite persoane s-au prins ca se pot scoate bani din culegeri. Apoi au bagat manuale alternative si au tinut-o tot asa.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend