Cine va fi presedintele Romaniei?

Campania pentru alegerile prezidențiale din 2014 se prefigurează a fi mult mai dură și mai agresivă decât cele de până acum. Este suficient numai să priviți în jur și vă veți da seama de acest lucru. Însă, dacă până acum două tururi de alegeri prezidențiale am cam mirosit cine va fi președintele României, acum n-am nici cea mai vagă idee. Voi cine credeți că va fi președintele României ales în 2014? Și eventual de ce?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

8 comentarii la „Cine va fi presedintele Romaniei?”

 1. Daca o sa fie ponta presedintele am incurcat-o toti ..ponta e un hot, si Romani prost informati il voteaza pe hotu de ponta …johannis e bun de presedinte nu ponta…

  Răspunde
 2. eu cred ca iasa iohannis, ponta nu e de presedinte, e prea slab, caracter versatil, partea proasta pentru iohannis e ca s-a inhaitat cu pdl..

  Răspunde
 3. Pina acuma am avut presedinti doar “…escu”, mai puțin Gh. Gheorghiu Dej, apoi Ceauş…escu, Ili…escu, Constantin…escu si Bas…escu, de parca dzici ca am fi blastamati, si asta şi pentru ca niceunul dintre cei enumerati n’or facut traba buna, ci numa si-or vaz’t de interesele lor. Fiecare cu alt cult al personalitatii, culte inspirate de la diversi alti prea-slaviti (cum ar fi Pinocet, sau Mobutu Sese Seko Kuku Nbengu Wa Za Banga, si altii), epoca de aur fiind urmata de epoca moderna de aur. Imediat dupa revolutie era o vorba: la vremuri noi, tot noi !! Si asa s-o pastrat pina in dzilele noastre. Asa ca pentru a pastra”regula” trebuie deci ca sa iasa tot un escu, lojic nu ?! Ramine valabila vorba lui nenea Caragiale “eu cu cine votez ?”

  Răspunde
 4. Spre marele meu regret o sa iasa primul mincinos al tarii,Ponta.Principala cauza ce genereaza dezastrul asta e analfabetismul,semianalfabetismul,lobby-ul facut de popi si traditionala durere in partea dorsala a majoritatii bastinasilor cand vine vorba de vot.

  Răspunde
  • Toata lumea zice ca Ponta. Eu sper ca nu, sper ca lumea sa inteleaga ca ce se face in perioada asta… e doar campanie electorala. Dupa aceea vor urma taxe si impozite pentru a recupera ce “dau” acum.
   La celelalte partide nici drq nu este de ales. Practic sunt doua tabere aliniate in mai multe partide. PSD(cu ramificatii) vs PDL(cu ramificatii).
   Am vazut in ultima vreme ca nu prea mai conteaza ce face presedintele atat timp cat e guvernul majoritar PSD. Poate trece peste el oricand…

   Daca iese Ponta la alegeri in 2 ani cand vor fi alegeri pentru primarii si pentru guvern o sa pice in cap PSD-ul, ca in 2008… lumea o sa voteze pe oricine altcineva decat PSD. Era o vorba chiar… “daca puneai si o maimuta sa candideze pe vremea aia, sigur batea orice PSD-ist”. De altfel, asa s-a intamplat si in 2012 cu PDL vs PSD, dar acum jocurile au fost de partea PSD-ului.

   Daca la oras oamenii mai gandesc, mai rad de antena3, se mai prostesc cu b1, la tara e tembeliziune, e ca pe vremea lui Caragiale. La evenimente inca se mai striga “bravo, bravo” chiar daca e o prostie zisa de amaratul ala de pe scena.
   Asa ca sa nu avem prea multe pretentii…

   Oricum eu nu o sa ies la vot pentru ca, cel mai probabil va fi o zi lunga, in care voi munci de dimineata pana… dupa alegeri.

   Răspunde
 5. Victor Viorel Ponta. De ce ? Pentru că avem mici. Pentru ca avem ulei. Pentru ca avem excursii la mănăstiri. Pentru pentru …

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.