Cultura Serviciilor Superioare

O carte care merita citita ca sa facem o lume mai buna a serviciilor si a vanzarilor, in general

Se numește Cultura Serviciilor Superioare, este scrisă de Ron Kaufman și poate fi cumpărată de aici. Nu e genul de carte care să o păstrezi doar pentru tine. E genul de carte pe care merită să o citească pe îndelete toți cei care activează în servicii și vânzări. Inclusiv concurența. Pentru că loc de servicii superioare este berechet în orice domeniu. Iar dacă vom beneficia de ele cu toții vom fi mai câștigați. Mai am puțin și o termin datorită angajamentului pe care mi l-am luat aici. Însă e genul de carte care te face să te ridici de pe canapea și să te apuci de treabă, să dezvolți, să inovezi. Eu deja mi-am notat câteva acțiuni pe care voi începe să le dezvolt la serviciu. Și probabil după ce o termin voi citi cu atenție din nou anumite capitole.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

2 Comments

 • Coffee

  Reply Reply 17/09/2014

  Cand te apuci si de beletristica? E super relaxant sa citesti o carte buna.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 17/09/2014

   În general citesc cărți de educație financiară sau dezvoltare personală. Dar încet, încet o să-mi fac timp pentru mai mult. Așa este, e foarte relaxant.

Leave A Response

* Denotes Required Field