Cum vă pregătiți săptămâna asta de niște super concursuri?

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Săptămâna asta am strâns niște super concursuri aproape în fiecare zi. Nu aveți cum să nu fiți interesați de premii mai ales că înscrierea la aceste concursuri va fi foarte ușor de făcut. Un prim pas ar fi să vă abonați la newsletter cu un click aici și să deschideți mailul de la mine în fiecare dimineață măcar săptămâna asta, ca să nu ratați ceva. Nu uitați că după ce v-ați abonat la newsletter trebuie să confirmați abonarea cu un click pe linkul primit pe mail de la Feedburner Google. Voi începe marți cu un concurs adresat părinților, voi continua miercuri cu un concurs adresat oamenilor ce lucrează pentru o companie care trebuie să dea niște cadouri originale de Crăciun și voi finaliza joi cu un concurs adresat celor care vor să meargă la cea mai tare sală de fitness din Galați. A… ca să nu uit, săptămâna asta public și review-ul la Nexus 5, un smartphone de care sunt complet îndrăgostit, cu toate că voi menționa și de câteva minusuri. Ținem aproape! Să aveți un început de săptămână excelent!

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Cum vă pregătiți săptămâna asta de niște super concursuri?”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend