Cum trimit un mail de pe Yahoo?

Sunt multe persoane care abia iau contact cu internetul și caută cum trimit un mail de pe Yahoo. În acest articol mi-am propus să arăt o metodă simplă și ușoară de trimitere a mailurilor de pe Yahoo, chiar dacă nu ești foarte familiarizat cu utilizarea internetului sau lucrului cu calculatorul. Eu apreciez oamenii autodidacți care nu își impun nici o limită, iar în acest caz ai ajuns cel mai probabil la acest articol căutând pe Google “cum trimit un mail de pe yahoo”.

Sa trimiți un mail de pe Yahoo este foarte simplu. Iți trebuie în primul rând un computer conectat la internet. Apoi, este necesar să ai un cont de Yahoo ca să poți trimite și primi mesaje email. Ca să-ți faci un cont pe Yahoo este foarte simplu: accesezi acest link, apeși sign in (Înscriere) și completezi datele solicitate în câmpurile de acolo. Cel mai important este să-ți reții numele de utilizator (username) și parola aleasă (password). De exemplu, dacă te cheamă Vasile Popescu și ți-ai ales ca nume de utilizator vasile.popescu2013, înseamnă că adresa ta de e-mail este acum vasile.popescu @ yahoo. com.

cum trimit un mail de pe yahoo

Cum trimit un mail de pe Yahoo?

Dacă ai deja cont pe Yahoo, poți sări peste ce am prezentat mai sus aflând de mai jos răspunsul la întrebarea cum trimit un mail de pe Yahoo.

Pentru a trimite un mail de pe Yahoo trebuie să te autentifici (login) în contul tău de Yahoo Mail. Ca să intri pe contul tău de Yahoo Mail poți să dai un click aici. După ce s-a deschis fereastra, va trebui sa introduci numele tău de utilizator (username) și parola (password) în câmpurile special destinate, apoi să apeși login. Se va deschide fereastra principală a emailului de Yahoo și vei putea observa în partea stângă niște foldere, categorii sau butoane, iar în partea dreapta mesajele primite. Ca să vezi și să citești un mesaj primit este suficient să faci click pe titlul acestuia, dar n-am să intru în detalii acum despre acest subiect având în vedere că tu cauți acum răspunsul la întrebarea cum trimit un mail de pe Yahoo.

Ca să trimiți un mail de pe Yahoo trebuie să identifici butonul Compose (compune mesaj,  scrie, mesaj nou) aflat în zona din stânga sus a paginii de mail. Apasă butonul Compose. Se va deschide fereastra în care poți să scrii mesajul email. În câmpul To: (către) trebuie sa scrii adresa de e-mail a persoanei către care vrei sa trimiți emailul, iar în câmpul subiect (Subject) trebuie să scrii subiectul mailului (Exemplu: Salut, ce mai faci? sau Poze de la mare). Apoi, tot ce mai ai de făcut ca să trimiți un mail de pe Yahoo este să-l scrii în câmpul mare de sub câmpul Subiect. Dacă te interesează sa atașezi și poze, scanări, documente sau alte fișiere la mailul tău trimis de pe Yahoo, caută iconița/butonul care seamănă cu o agrafă sau textul attach/atașează, apasă-l și selectează de la tine din calculator ce vrei să atașezi. Iată și un videoclip care arată cum trimiți un mail de pe Yahoo cu atașament.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

19 comentarii la „Cum trimit un mail de pe Yahoo?”

 1. Salut,
  Vad ca multi,la campul subject le apare me,Icsulescu.
  Cum pot face astfel incit sa nu mai completez nimik la subject,si sa-mi apara si mie me,….?Multumesc

  Răspunde
 2. Buna ziua,
  Va rog mult de tot sa-mi spuneti cum se trimite un mesaj ( in cazul meu, bilet de avion) din gmail in yahoo.
  Mentionez ca nu sunt prea experta in ale calculatorului,
  Va multumesc mult de tot si va doresc din suflet o zi buna

  Răspunde
 3. Sincer nu cred ca exista cineva care sa nu stie sa trimita un mail… doar astia mai “batranii” care cred ca nici nu au nevoie. Oricum e un articol bun.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.