Cum planifici în avans postări pe Instagram, Reels sau TikTok

Cu atât de multe platforme social media pe care un brand trebuie să fie prezent este dificil să ții pasul, mai ales dacă ești un freelancer sau o mică agenție de publicitate care se ocupă de mai multe conturi simultan.

Deși pe Facebook poți planifica cu ușurință postări pe câte zile în avans dorești, nu s-ar putea spune același lucru (momentan) și despre alte rețele sociale precum TikTok, Instagram, Instagram Reels, Google My Business, Linkedin, Twitter sau Pinterest.

Cum planifici în avans postări pe social media

Cum planifici în avans postări pe social media

Dacă te planici bine și ai un ”puseu creativ”, poți să-ți planifici calendarul de postări pe toate rețelele sociale pe o lună sau chiar pentru un an întreg în doar o singură zi. Da, este posibil așa ceva. Important este doar să ai materialul necesar.

Uneori ceea ce vrei să postezi pe TikTok s-ar putea să se potrivească foarte bine și pe Instagram Reels. Alteori s-ar putea ca ce postezi pe Facebook să fie diferit de ce vrei să postezi pe Twitter sau pe Linkedin. Pentru asta s-au inventat mai multe tooluri.

Cele mai cunoscute unelte de planificat postări pe social media sunt HootSuite, Buffer, Sprout, Later sau Loomly. Însă realitatea este că unele costă mai mult decât și-ar permite o companie mică, un freelancer sau o agenție aflată la început de drum.

Pentru asta îți propun să arunci un ochi pe SocialPilot. Este o platformă pe care o folosesc de peste 3 ani de zile și momentan nu am găsit ceva mai bun în ceea ce privește raportul între calitate și preț. Poți încerca 14 zile gratuit SocialPilot apăsând butonul de mai jos.

Ce poți face cu SocialPilot

Ce poți face cu SocialPilot

În momentul în care scriu acest articol, cu platforma de social media SocialPilot, poți face în mare următoarele aspecte:

 • Programare postări și videouri pe social media
 • Administrare calendar de social media
 • Programare postări în mod bulk
 • Organizarea conținutului și refolosirea lui
 • Automatizare de feed-uri RSS
 • Extensie pentru browser

La toate aceasta se adaugă:

 • Soluție de management al clienților (pentru agenții și freelanceri)
 • Soluții de management al echipelor de agenție/colaboratori
 • Social Inbox (răspunzi la mesajele de pe mai multe platforme)
 • Facebook Ads (faci Facebook Ads direct din platformă)
 • Rapoarte de analize realizate automat și profesionist
 • Soluții white label pentru agenții de publicitate mai mari

Platformele pe care funcționează SocialPilot sunt mai multe decât găsești în media la alte servicii de acest gen:

Concluzie aplicație de tip calendar social media

Concluzie aplicație de tip calendar social media

Timpul este mai valoros decât banii, mai ales dacă folosind o unealtă de planificare postări în social media câștigi timp pentru a te concentra pe alte aspecte care îți aduc și mai mulți bani. În mediul concurențial din ziua de astăzi e bine să folosești uneltele potrivite.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.