Cum folosim Facebook. Azi: adaugarea in grupuri

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Este cel mai scurt articol din seria cum folosim Facebook. Grupurile de pe Facebook sunt făcute cu scopul de a discuta acolo despre un subiect despre care se presupune că toți membrii grupului sunt interesați. Dacă faci un grup pentru a promova diverse rahaturi și adaugi oameni cu japca acolo ca să faci spam, așteaptă-te ca lumea să-ți dea report, unfriend și toate cele. Sunt grupuri bune pe Facebook, întreținute atent. Puțini administratori fac treaba asta ok. Câteva exemple de grupuri de Facebook bune: Grupul Șoferilor din Galați, Animale de Companie, Comerț Electronic etc. Administratorii lor se chinuie să mențină grupurile alea curate și la obiect. În rest, spam, plin de spam peste tot. Vă recomand să le atrageți atenția prietenilor care vă invită în grupuri cu un share la acest articol. Poate vor învăța că practicarea marketingului afiliat pe grupuri, pe lângă faptul că este interzisă de marea majoritate a operatorilor și poate duce la suspendarea contului de afiliat, nu este deloc eficientă. E momentul să faceți curățenie la grupurile în care ați fost băgați cu japca.Grupuri Facebook

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend