Cum faci Crypto Gratis de 100 $ fără să cumperi nimic

Cum faci crypto gratis fără să plătești sau să cumperi ceva este o întrebare din mintea multor oameni care sunt la început în crypto.

În acest articol o să-ți descriu pas cu pas cum să obții criptomonede în valoare de peste 100 de dolari fără să cheltuiești nici un ban, fără să investești și fără să riști nimic. Este simplu, rapid și se descurcă oricine.

Fă-ți cont pe CoinBase

Intră pe acest link și fă-ți acum un cont pe platforma CoinBase. Linkul este unul de afiliat. Asta înseamnă că dacă tu îți faci cont apăsând pe el, vei obține BitCoin în valoare 8 Euro când vei tranzacționa peste 84 de Euro.

Și eu voi primi 8 Euro când tu vei tranzacționa. Însă vom câștiga amândoi dacă te vei hotărî vreodată în viață să faci ceva tranzacții. Dacă îți faci cont simplu pe CoinBase, fără să folosești linkul anterior, nu vei câștiga nimic.

DAR NU TREBUIE SĂ CUMPERI NIMIC. Îți explicam cele de mai sus ca fapt divers. După ce ți-ai creat contul pe CoinBase fă pasul de mai jos.

Update: Un link direct la Compound și un link direct la Stellar.

Update 2: Disclaimer. Acest articol este valabil pe data de 7 noiembrie 2020. Nu pot eu, Gabriel Ursan, să decid ce urmează să facă cei de la CoinBase. Adică, ceea ce spun în acest articol sau în acest video poate să nu mai fie valabil în orice moment.

Cum faci Crypto Gratis pe CoinBase

Am pus un screenshot mai jos. După ce îți termini de realizat contul pe CoinBase (urmezi pașii simpli descriși de ei), vei avea un dashboard precum cel de mai jos. Ală e contul tău de CoinBase și portofelul tău crypto.

Cum faci criptomonede gratis fara bani
Cum faci criptomonede gratis fara bani

Atenție, pentru a deschide un cont pe CoinBase trebuie să ai minimum 18 ani. Dacă ești minor îți recomand să folosești datele părinților. Fiind un portofel crypto, cei de la CoinBase s-ar putea să-ți ceară mai multe date (CI, card etc.).

Apasă butonul Earn crypto

Dacă dai un pic mai jos scroll din pagina principală vei găsi secțiunea Earn crypto. Apasă butonul Earn crypto. Am făcut un screenshot mai jos.

Cum faci crypto gratis fara sa cumperi cu bani
Cum faci crypto gratis fara sa cumperi cu bani

Cum faci crypto gratis

Există mai multe criptomonede. Nu doar BitCoin este o criptomonedă. Sunt sute, poate chiar mii de criptomonede în lume. Fiecare are o valoare în bani normali (fiat currency) și pot fi preschimbate oricând în alte cripto sau bani.

Fiecare echipă de developeri de criptomonede vrea să își promoveze propria soluție blockchain și implicit criptomoneda sa. Prin urmare, te stimulează să deții criptomonedele lor oferinduți-le gratis.

De ce îți oferă cryptomonede gratis? E un fel de marketing pentru ei. Adică ei se bazează pe faptul că tu dacă deja deții și afli mai multe despre criptomoneda lor o să o susții și o să o promovezi sau folosești.

Și așa îi crește valoarea respectivei soluții și criptomonede.

Ce trebuie să faci

Fiecare giveaway de crypto este structurat pe niște mici lecții despre criptomoneda și soluția respectivă. Vezi un video de 2-3 minute, răspunzi la o întrebare (test grilă) și câștigi crypto. Simplu.

De cele mai multe ori răspunsul căutat este direct în descrierea text a videoclipului și nu îți ia mai mult de 20 de secunde să bifezi și să treci mai departe. Și da, poți greși răspunsul. Pentru că poți încerca din nou.

Am făcut un video mai jos în care am făcut crypto gratis ca în screenshot-ul de mai sus. Dacă ai întrebări nu ezita să mi le adresezi fie printr-un comentariu direct aici pe blog, fie direct la videoul de pe YouTube.

De asemenea, te rog să dai un share.

Atenție, acest articol nu este un sfat de investiție și nici nu instigă la achiziția de criptomonede. Absolut orice faci în domeniul tranzacțiilor de crypto, faci pe responsabilitatea ta. Piața criptomonedelor este una riscantă și volatilă.

Despre criptomonede am o categorie specială pe blog aici. Și un alt articol pe care ți-l recomand despre cum cumperi criptomonede este aici.

3 comentarii la „Cum faci Crypto Gratis de 100 $ fără să cumperi nimic”

  1. Salut Gabi, sper sa nu mi-o iei in nume de rău dar ai putea sa schimbi expresia „daca ești minor te sfătuiesc să folosești datele părinților”, nu este cea mai reușită…”Puteți solicita acordul părinților pentru a le folosi datele”. Ai copil și nu cred că ai fi încântat să o facă fără știrea ta, chiar daca ai implementate ceva paravane de securitate.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.