#Giveaway de Black Friday

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Participă la acest concurs de Black Friday sponsorizat de aBeauty Clinique, cea mai mare rețea de clinici de estetică facială și corporală, epilare definitivă și injectări estetice din România.

Premiul este o cremă profesională de tratament Trio Rebalancing Moisture Treatment de la SkinBetter Science, cel mai premiat producător american de produse dermatocosmetice din ultimii 2 ani.

E un concurs cu reguli simple. Tot ce trebuie să faci este să te abonezi la canalul meu de YouTube, să intri pe siteul https://www.abeauty.ro și să vezi ce servicii oferă și să lași un comment la videoul de mai jos cu serviciul preferat.

Atât! Nu trebuie să dai nici un share (deși m-ar ajuta :)), nu trebuie să dai tag la prieteni, nu trebuie să te rostogolești peste cap :)

Tragerea la sorți va fi realizată de mine pe 18 Noiembrie 2020 din comentariile lăsate la clipul meu de pe YouTube de mai jos. Condiția de validare este să fii abonat la canalul meu.

Succes & stay safe!


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „#Giveaway de Black Friday”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend