[Video] Am primit un rucsac urban pentru bărbați de la Trendhim

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Trendhim.ro este un magazin online de accesorii și bijuterii pentru bărbați. Prin urmare, mi-au trimis un ruccsac urban pentru bărbați din colecția lor astfel încât să vă povestesc pe blog sau pe vlog despre el.

Dacă nu aveți chef să vă uitați 5 minute la videoclipul de mai jos treaba stă pe scurt în felul următor: e un rucsac subțire, urban, care se poate împături cu ușurință la loc când nu mai ai treabă cu el.

Eu am spus în videoul de mai jos că îl voi lua cu mine când merg cu motorul. Atenție, mă refeream la motorul Adventure pe care îl am, nu la cel Enduro. Că stric bunătate de rucsac când plec în noroi :)

Puteți considera reclamă pentru că promovez și prezint un produs. Asta e clar. Însă nu am primit bani pentru acest lucru. Am primit doar produsul cadou. Ca să vorbesc despre el. Logic :)

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend