Cum cred eu ca o masa ma va ajuta sa beau mai putina bere :)

De multe ori statul în fața laptopului mă relaxează, fie că scriu pe blog sau pur și simplu navighez pe internet. Însă acest obicei este asociat în cazul meu cu câte o bere pe lângă.

Nu zic că beau bere de fiecare dată când stau la laptop în bucătărie, dar e mult mai fun cu decât fără :) Însă trebuie să fac ceva pentru că berea îngrașă. Aș prefera să o beau doar atunci când socializez cu prietenii.

Așa că m-am gândit la o soluție. Să mă mut cu laptopul în sufragerie. Trebuie să sparg mediul cumva. Însă în sufragerie am un spațiu destul de mic. Care devine din ce în ce mai mic. Pentru că e plin de jucăriile Sarei care se înmulțesc de la o săptămână la alta.

Am făcut o scurtă evaluare a spațiului și nu văd unde aș mai putea pune mare lucru. Poate doar să schimb canapeaua cu una mai puțin lungă.

Astfel aș avea loc de o masă pentru laptop. Eventual o masă mică pe care să-mi încapă laptopul și atât. Și atât înseamnă fără bere :) Citeam undeva că e foarte greu să schimbi un obicei dacă nu ieși din mediul în care îl practici. Cam asta mă gândesc că poate fi o soluție pentru mine.

În cazul meu ar fi să mă mut doi metri mai încolo, adică din bucătărie în sufragerie. Pe acest site am găsit o masă care cred că mi s-ar potrivi de minune. Înaltă de 60 de cm, numai bună cât să lucrez la ea. Iar dimensiunea de 40 x 40 (lungimea și lățimea) ar trebui să fie suficientă pentru a încăpea un ultrabook acolo. Încă sunt în căutarea unui motiv suficient de bun să-mi iau noul Chromebook Pixel. Cred că s-ar potrivi perfect în peisaj. Plus că aș scăpa de cabluri (la cele 12 ore de autonomie nu mai umblu cu încărcătorul după mine pentru câteva ore de folosire).

Masa arată cam așa. Nu am găsit o poză cu rezoluție mai mare din păcate.Masa Ergo rosie

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

4 comentarii la „Cum cred eu ca o masa ma va ajuta sa beau mai putina bere :)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.