Foto: Gillian Mckeith vs Nigella Lawson

Ce părere aveți despre imaginea de mai jos? Eu sincer să fiu nu cred că ambele femei au 51 de ani în momentul pozelor. Plus că am văzut oameni care adoptă o alimentație fără carne și arată foarte bine.GILLIAN MCKEITH VS NIGELLA LAWSON

3 comentarii la „Foto: Gillian Mckeith vs Nigella Lawson”

  1. Măi, Ursane, căutam cu luare aminte la postările tale şi nu „luam cuvântul” decât atunci când găseam vreo reminiscenţă de interes în subiectul propus. De data asta, însă, mai că-mi vine să tac (să mă abţin de la scris).
    Eu unul am convingerea că amândouă au vârsta respectivă. Diferenţa este, în primul rând, cât se poate de evident, de natură fotografică. Iară producătorii dau bani grei ca să li se promoveze articolele din carmangerie, într-un mod cât mai apetisant. Faptul că una arată mai „amară”, iar cealaltă mai „delicioasă” nu-mi spune nimic despre starea sănătăţii. În fine, mă opresc aici, dar sunt convins că ştii ce-am vrut să subliniez.

    Răspunde
  2. Depinde ce carne mănînci, pentru că şi omul dacă este făcut din carne şi deci pentru că mănîncă carne, şi cum carnea la carne trage, aşa şi psihosimptomatopatologia omului tinde să se apropie de cea a animalului de la care a consumat carnea, ar fi vorba în acest caz de un caracter de remanenţă timpurie care sălăşuieşte în carne şi care se perpetueează odată cu creşterea consumului de carne. Efectele sînt mai vizibile la persoanele care consumă carne de la vârste fragede, şi mai ales la persoanele care mănîncă carne fără să conştientizeze acest lucru, şi aici mă refer în special la carnea preparată de lanţurile de fast-fooduri, carnea fiind procesată fără vreun aport spiritual pentru starea de înaltă conştiinţă astrală. Astfel zbuciumările animalului se transmit prin vibraţii subtile ajungînd la consumatorii de carne, şi în timp, pot apare disensiuni între vibraţiile energetice ale consumatorului de carne şi fondul vibraţional astral. Consumul de carne, aşa cum spun şi doctorii nutriţeionişti este bine să fie făcut moderat, în cantităţi strict raţionale, măsurate pe baze ştiinţifice şi de asemenea de preferat este consumul de carne de origine definită prin certificatele de provenienţă ale cărnii…

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.