Cum arată aBeauty clinique Galaţi

Despre proiectul aBeauty clinique Galaţi v-am mai povestit în acest articol cât sunt de mândru, iar aici v-am explicat cum că epilarea definitivă nu se realizează decât în perioada rece, când razele solare nu intră în contact direct cu suprafeţele epilate, precum şi de promoţia de deschidere care oferă 40% reducere la epilarea definitivă, adică cel mai bun preţ din Galaţi pentru epilare definitivă SPL.

Totuşi, nu v-am arătat până acum cum arată de fapt aBeauty clinique Galaţi, mai ales că peste tot v-am spus că e un centru exclusivist de estetică corporală şi facială, dar n-am susţinut până acum cele afirmate şi cu imagini. Vă invit să vedeţi nişte poze cu interiorul aBeauty clinique Galaţi.

Şi dacă tot am reamintit de aBeauty clinique Galaţi, merită să vă povestesc ce se întâmplă acolo şi care sunt promoţiile active, nu :)?

Promoţii active

  • 40% reducere la epilarea definitivă SPL
  • 20% reducere la tratamentele faciale Intraceuticals
  • 10% reducere la orice voucher cadou achiziţionat

Servicii aBeauty clinique

În primul rând, trebuie menţionat că toate procedurile efectuate la aBeauty clinique Galaţi sunt deocamdată non-invazive şi în cele mai multe cazuri deloc dureroase. Tratamentele sunt aplicate de un personal medical foarte bine pregătit şi atestat în folosirea corectă şi eficientă a aparaturii.

Epilare definitivă SPL şi fotoregenerare SPL cu Or-Light

Epilare definitiva Galati

Or-Light este un aparat produs de compania franceză Yperion, aparat prezentat în România în octombrie 2012 de către Judith Konckier, trainer internaţional pe eplilare definitivă.

Practic, aBeauty clinique Galaţi are cel mai nou şi performant aparat de eplilare definitivă din lume, unic în zona Galaţi-Brăila. Indiferent ce alt centru din Galaţi sau Brăila ar face epilare definitivă cu noua tehnologie SPL sau cu vechea tehnologie IPL, nu are în dotare aparatul Or-Light.

În plus, pe lângă epilarea definitivă SPL, Or-Light te scapă şi de multe probleme de estetică facială cu ajutorul fotoregenerării: tratare acnee sau urme lăsate de acnee, fotolifting, tratare depigmentare şi tratare telangiectazie.

Tratamente anticelulită şi remodelare corporală cu VelaSmooth Pro

Tratamente anticelulita Galati

VelaSmooth Pro este ultimul model din seria aparatelor de tratare a celulitei şi de reducere în circumferinţă din seria Syneron VelaSmooth. Din nou, trebuie să menţionez că aBeauty clinique Galaţi are exclusivitate cu acest aparat în zona Galaţi-Brăila.

Majoritatea aparatelor clasice de acest gen tratează zonele în care dorim să scăpăm de celulită sau de centimetri în plus doar cu vacuum şi role mecanice. Ei bine, aparatul VelaSmooth Pro acţionează simultan asupra zonei tratate cu vacuum, role mecanice, radiofrecvenţă şi infraroşu, oferind rezultate măsurabile încă de la prima şedinţă în majoritatea cazurilor.

Cei care au mai încercat până acum tratamente cu aparate produse de LPG sau de Eximia (e blog personal, aşa că pot menţiona şi alte mărci), ştiu deja că VelaSmooth Pro oferă rezultate net superioare indiscutabil. Acest lucru este susţinut atât de specificaţiile tehnice ale aparaturii şi caracteristicile tratamentului, cât şi de feedbackul oferit de clienţii din întreaga lume, inclusiv vedeta Kim Kardashian.

Tratamente faciale profesionale cu Intraceuticals

Tratamente faciale profesionale Galati

Mulţi investesc în creme pe care cheltuiesc sute sau mii de euro, însă oricât ar fi de bune sau de scumpe, cremele pur şi simplu nu mai sunt suficiente la un moment dat. Oricât de bună ar fi o cremă, aceasta nu reuşeşte să pătrundă în profunzimea dermului astfel încât să ofere rezultate optime.

De aceea există Intraceuticals şi de aceea este folosit cu regularitate de multe vedete internaţionale precum Madonna, Justin Timberlake, Eva Longoria, Kim Kardashin, Fergie şi mulţi alţii. E drept că nu e tocmai un tratament facial profesional ieftin, însă rezultatele se observă cu ochiul liber imediat după prima şedinţă.

În funcţie de problemă sau de dorinţe, tratamentele Intraceuticals constau în Rejuvenate (efect de lifting facial şi întinerire), Opulence (luminare, eliminare pete hiperpigmentare şi urme de oboseală), Atoxeline (reducere semnificativă de riduri profunde şi eliminare de riduri fine) şi Clarity (eliminare acnee).

Probabil, tratamentele Intraceuticals sunt unele dintre cele mai spectaculoase tratamente de la aBeauty clinique Galaţi, datorită introducerii substanţelor în profunzimea dermului cu ajutorul oxigenului hiperbaric. Practic, ai aceleaşi rezultate ca la mezoterapie (injecţii, pe româneşte :)) fără să te doară absolut nimic (ba mai mult, poţi adormi în timpul tratamentului la cât de relaxant e).

L-am invitat şi pe prietenul meu din blogosferă Pato să vadă centrul aBeauty clinique din Galaţi şi mi-a oferit un feedback pozitiv. Văd că a şi publicat un articol pe blogul său despre cele discutate în cadrul vizitei de la aBeauty clinique.

Din pasiune şi entuziasm m-am lungit cu vorba. Scopul acestui articol era să vedeţi cum arată aBeauty clinique Galaţi. Dacă vreţi să obţineţi o consultaţie gratuită, să cumpăraţi un voucher cadou sau să vă programaţi un tratament, aveţi detalii mai jos.

Centrul de estetică corporală şi facială aBeauty clinique Galaţi se află pe strada Brăilei nr. 78, la parterului blocului BR4A. Pentru informaţii suplimentare şi programari sunati la +40 (748) 884 160 sau trimiteţi un email la Galati[@]aBeauty[.]ro.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.