Yes Boss, melodie de Crăciun

Hai să mai ieşim un pic din tipare şi să mai vedem ce melodii s-ar putea asculta de Crăciun.

Înainte de toate astea, îmi cer scuze anticipat celor care au căutat pe Google “colinde” (n-am targetat acest cuvânt cheie, dar cine ştie) şi au ajuns la acest articol.

Hess Is More Yes Boss, melodie pe care am cunoscut-o şi eu ca tot românul din emisiunea Dansez pentru tine în momentul când Roxana Ionescu a făcut striptease, sau mai corect, când Roxana Ionescu a performat pe tema striptease din cadrul concursului Dansez pentru tine.

Yes Boss melodie

Nu ştiţi despre ce e vorba?

Păi nu vă pot lăsa să mergeţi mai departe dacă nu aţi văzut-o pe Roxana Ionescu la Dansez pentru tine dansând în cadrul probei de striptease.

Mai ales că s-a sărutat cu coregrafa ei la finalul momentului generând o fază de efect, per total coregrafie, zic eu. Aici, discuţiile pot fi multe, însă Roxana Ionescu a avut ca temă striptease şi a performat striptease, nimic mai mult.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=30L26-KIK-M?rel=0]

Şi iată cum în urma acestui moment realizat de Roxana Ionescu la Dansez pentru tine toată lumea a început să se întrebe ce melodie era pe fundal.

Ei bine, melodia este realizată de Hess Is More şi se numeşte Yes Boss, aşa că opriţi-vă din căutările de pe Google pe cuvântul cheie melodie Roxana Ionescu striptease că o puteţi asculta mai jos cu tot cu videoclip.

Sună bine tare dacă aveţi un sistem audio pe măsură şi dacă nu vă sărăciţi la volum :).

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=OyrHIWLK7tI?rel=0]

Eu zic că e melodie de Crăciun. Treaba voastră la ce vă inspiră :), dar Yes Boss poate fi o variantă foarte bună pentru o melodie de Crăciun.

Nu mă înţelegeţi greşit, nu mă refer la Crăciunul în sine şi la ce simbolizează această sărbătoare cu adevărat. Mă refer doar la timpul liber pe care îl pot petrece relaxaţi nişte oameni ascultând această melodie.

Da, relaxare este cuvântul care descrie starea mea de spirit atunci când o ascult. Relaxare şi bună dispoziţie.

Voi ce părere aveţi de melodia Yes Boss? Vă place? Poate fi ascultată de Crăciun :)?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Un comentariu la „Yes Boss, melodie de Crăciun”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.