Cum administrezi mai multe conturi de social media simultan

Când ai multe conturi de social media de administrat și trebuie să fii prezent impecabil și la timp pe mai multe rețele sociale, la ore diferite și cu tipuri diferite de conținut, cred că știi și tu cât de mult timp și energie îți consumă asta.

Din fericire exista mai multe tool-uri de marketing online care îți pot face viața mai ușoară în social media, dar nu numai mai ușoară, ci și mai profitabilă. Iar aceste tool-uri precum HootSuite sau Buffer nu sunt de azi de ieri, dar au devenit scumpe.

Acest articol se adresează la două categorii de oameni:

  • Freelanceri care caută metode de făcut bani online gestionând profilele de social media ale anumitor companii locale sau în dezvoltare
  • Social media manageri, oameni de publicitate și manageri de marketing de la companii mici și mijlocii sau agenții de marketing și publicitate

Video cum administrezi mai multe conturi de social media

Dacă ești amator de videoclipuri și îți place să vezi și să auzi, apasă play la videoclipul de mai jos. Dacă nu, dă scroll și citește în continuare următoarele 2 rânduri. Dacă nu se încarcă videoul de mai jos apasă aici.

Unelte gestionare conturi social media

Îți voi recomanda două tool-uri de gestionare a conturilor de social media și apoi te las să le explorezi pentru că pe paginile lor de prezentare sunt prezentate beneficiile mai bine decât aș putea să o fac eu. Fă-ți un cont trial pe ambele și alege.

Spor la făcut bani și economist timp!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.