Conversation Prism: întreaga lume social media organizată

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Dacă lucrați în social media sau aveți tangențe cu acest domeniu, cu siguranță ați auzit de Conversation Prism. Acesta este un afiș de înaltă rezoluție care combină pe categorii cele mai importante rețele și canale de comunicare și socializare din lume. În cazul în care vă este suficient afișul în format electronic atunci ați nimerit bine pentru că îl puteți observa în acest articol. Rețelele, canalele de comunicare și aplicațiile sunt combinate pe diverse domenii care înconjoară brandul pe care îl reprezinți. Acestea sunt împărțite cumva în trei mari direcții: ascultare, învățare și adaptare. Mă rog, mai multe veți observa în imaginea de mai jos pe care am pus-o la rezoluție maximă (click pe imagine și apoi pe lupă pentru mărire). Dacă sunteți pasionați de social media, vă recomand să dați bookmark la acest articol pentru zilele în care aveți nevoie de inspirație sau de o privire globală. De asemenea, dacă ți se pare ok informația nu ezita să dai un share. Sursă imagine: ConversationPrism.comConversation Prism

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend