Help: caut plugin WordPress pentru votul pozelor

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Salutare tuturor celor care se pricep un picuț la WordPress. Am mare nevoie de ajutorul vostru. Mă interesează un plugin de WordPress cu ajutorul căruia utilizatorii să poată vota pozitiv sau negativ o anumită poză cu un singur click. Nu e pentru mine, e pentru site-ul unui client care vrea să implementeze un anumit sistem de evaluare online și m-am blocat un pic aici pentru că nu prea știu ce plugin să aleg. Aș dori să creez o pagină care să conțină mai multe poze în miniatură (să zicem 125×125), iar cei care o accesează să poată vota pozitiv (thumbs up) sau negativ (thumbs down) una sau mai multe imagini. Nu mă interesează limită de voturi pe bază de IP sau ceva de genul. De asemenea, poate fi și un plugin cu plată că ce-i foarte bun costă și e normal să fie așa. Numai să găsesc ceea ce îmi trebuie. Mulțumesc anticipat pentru ajutor!


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

8 comentarii la „Help: caut plugin WordPress pentru votul pozelor”

  1. Nu îți este mai simplu să folosesti un sistem de votare care să includă renumitul like de la facebook? Cine vrea să voteze, dă like la poză și totodată apare și pe facebook că X-ulescu a dat like la poza respectivă.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend