Prelungitor electric inteligent

La prima vedere nu pare cine știe ce invenție revoluționară, dar pentru maniacii ordinii și minimalismului, ca mine :), s-ar putea să fie un design potrivit pentru un prelungitor. Priviți cîteva imagini cu prelungitorul inteligent aici și spuneți-mi ce părere aveți. Designul ăsta a fost promovat prima dată prin 2009. Nu înțeleg de ce nu îl vedem pe piață… Chestia se numește PowerBridge, iar sursa imaginilor este YankoDesign.comPrelungitor inteligent 1 Prelungitor inteligent 2 Prelungitor inteligent 3 Prelungitor inteligent 4 Prelungitor inteligent 5

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

9 Comments

 • Dan Ababei

  Reply Reply 23/04/2014

  e ok

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 23/04/2014

   Ok, ok, numai că nu l-au fabricat sau cel puțin nu se găsește în comerț.

 • Maria Elena

  Reply Reply 23/04/2014

  Wow…este o idee super interesanta !!!
  Pacat ca nu se gaseste si la noi!
  Si eu as avea nevoie de cel putin un asemenea produs ! :)

 • Cosmin

  Reply Reply 23/04/2014

  De obicei aceste produse nu prea avanseaza de la nivelul de concept. Ideea nu e rea dar eu mi-as dori unul mai mic. :-D

 • vlad

  Reply Reply 23/04/2014

  si de ce e asa de smart?

 • Luci Florescu

  Reply Reply 24/04/2014

  Cel mai tare lucru este ca e mai ferit de copii. Cel putin cand eram eu mai mic stiu ca parintii trebuiau sa cumpere prize cu capac, si nu-s prea atragatoare :)

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 24/04/2014

   Depinde cum e învățat copilul :) La noi acasă Sara nu se atinge de prize și nici nu s-a atins niciodată până la aproape 2 ani cât are acum. I-am explicat mereu cu calm că nu prea are ce căuta la prize și în final a înțeles fără prea mari frustrări :)

   • Luci Florescu

    Reply Reply 25/04/2014

    Si mie mi s-a explicat la fel de frumos, dar imi placea sa experimentez de mic. Iar dupa nu m-am mai atins dupa ce am simtit pe propria piele ce se intampla daca ma joc cu priza :))

Leave A Response

* Denotes Required Field