Prelungitor electric inteligent

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

La prima vedere nu pare cine știe ce invenție revoluționară, dar pentru maniacii ordinii și minimalismului, ca mine :), s-ar putea să fie un design potrivit pentru un prelungitor. Priviți cîteva imagini cu prelungitorul inteligent aici și spuneți-mi ce părere aveți. Designul ăsta a fost promovat prima dată prin 2009. Nu înțeleg de ce nu îl vedem pe piață… Chestia se numește PowerBridge, iar sursa imaginilor este YankoDesign.comPrelungitor inteligent 1 Prelungitor inteligent 2 Prelungitor inteligent 3 Prelungitor inteligent 4 Prelungitor inteligent 5

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

9 comentarii la „Prelungitor electric inteligent”

 1. Wow…este o idee super interesanta !!!
  Pacat ca nu se gaseste si la noi!
  Si eu as avea nevoie de cel putin un asemenea produs ! :)

  Răspunde
  • Depinde cum e învățat copilul :) La noi acasă Sara nu se atinge de prize și nici nu s-a atins niciodată până la aproape 2 ani cât are acum. I-am explicat mereu cu calm că nu prea are ce căuta la prize și în final a înțeles fără prea mari frustrări :)

   Răspunde
   • Si mie mi s-a explicat la fel de frumos, dar imi placea sa experimentez de mic. Iar dupa nu m-am mai atins dupa ce am simtit pe propria piele ce se intampla daca ma joc cu priza :))

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend