Concurs pe Galati, Brasov si Constanta: Fa-ti un #aBeautySelfie si castiga sanatate si frumusete

#aBeautySelfie Știi ce e ăla un selfie, da? Ei bine, este momentul să evoluăm de la un simplu selfie la un super selfie. Acesta se numește #aBeautySelfie și face parte dintr-o campanie foarte simpatică marca aBeauty clinique. Campania se adresează tuturor locuitorilor din Galați, Brașov și Constanța sau tuturor celor care pot ajunge la o clinică aBeauty clinique ca să-și facă un #aBeautySelfie

Poți câștiga premii de vis, care constau în tratamente faciale și corporale de lux. Imaginează-ți că dacă te numeri printre câștigători poți beneficia de fix același tratament pe care și-l face și Kim Kardashian, Eva Longoria, Justin Timberlake ș.a.m.d. Plus că premiile sunt transmisibile, deci e o ocazie excelentă să faci un super cadou de ziua îndrăgostiților sau chiar de 1 sau 8 martie. Eu zic că toate astea merită un #aBeautySelfie, nu-i așa? :) Iată mai multe detalii preluate din comunicat:

Mergi la o clinică de estetică facială și corporală aBeauty clinique, fă-ți un selfie în care să se observe că ești la aBeauty clinique și postează-l pe rețelele sociale însoțit de hashtag-ul #aBeautySelfie

Nu uita să-ți dai și check-in în locație, iar noi te răsplătim din start cu 14% reducere la orice tratament facial sau corporal efectuat până la finalul lunii martie 2015 și cu o șansă la cele 10 premii în valoare totală de peste 8.000 lei.

Premiile constau în:

  • 4 ședințe de microdermabraziune
  • 3 tratamente faciale Thalgo sau Algologie
  • 1 ședință de tratament facial Intraceuticals Rejuvenate
  • 1 ședință de tratament corporal de slăbire prin criolipoliză
  • 3 ședințe de tratament corporal anticelulitic cu VelaSmooth Pro/VelaShape 3

#aBeautySelfie 6Acestea se vor acorda prin tragere la sorți pe data de 9 februarie 2015 și pot fi reprezenta un cadou excelent de Ziua Îndrăgostiților, deoarece premiile sunt transmisibile.

Dacă te vei număra printre câștigători, trebuie doar să ne spui pe numele cui dorești să scriem voucherul cadou! O persoană dragă ție merită un #aBeautySelfie la aBeauty clinique, nu?

Un #aBeautySelfie poate fi făcut atât în interiorul clinicii cât și în exteriorul clinicii. Tu alegi cum îți este mai confortabil. După ce ți-ai făcut poza și ai postat-o pe rețelele sociale, intră pe acest link și completează datele de înscriere ca să te putem contacta mai ușor în cazul în care vei câștiga.

Concursul se încheie pe 8 februarie 2015, așa că mergi acum cu prietenii și realizați-vă fiecare câte un #aBeautySelfie la cea mai apropiată clinică aBeauty clinique din orașul tău.

Iată și câteva exemple pentru un #aBeautySelfie reușit ;)

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.