Câștigă ce își poate dori un blogger

Ce își poate dori un blogger? Trafic? Da. Notorietate? Probabil. Un template urât? Sub nici o formă!

Ce câștigi garantat?

 1. Un Framework Genesis.
 2. Un template Genesis.
 3. Un blog mai rapid și mai frumos.

Framework-ul Genesis este unul dintre cele mai bune framework-uri din lume pentru WordPress. Este lăudat de Matt Mullenweg (fondatorul WordPress), Darren Rowse (fondatorul ProBlogger) și mulți alți oameni care știu cu ce se mănâncă blogging-ul la nivel înalt. Genesis este un framework catalogat de mulți bloggeri ca fiind mai bun decât Thesis – toate review-urile de pe internet m-au făcut să aleg Genesis. Puteți descărca de aici ghidul pentru începători cu Genesis deși totul e foarte simplu și intuitiv. În rest, despre Genesis puteți afla mai multe direct de pe site-ul lor aflat aici. Pe lângă framework veți primi ca premiu din partea mea și un template la alegere din lista lor de template-uri (am 90% din ele).

Ce trebuie să faci?

 1. Să ai blog.
 2. Să scrii un articol la tine pe blog în care să povestești pe scurt de ce ți-ai dori să treci pe un framework Genesis și să inserezi două link-uri în acesta: un link către www.GabrielUrsan.ro și un link către articolul de concurs pe care îl citești chiar acum.
 3. Să revii la acest articol cu un comentariu în care îmi lași un link la articolul de participare de pe blogul tău.

Cum se acordă premiile?

 1. Voi alege eu articolele prin jurizare după părerea mea. Voi ține cont în primul rând de corectitudinea gramaticală a acestora.
 2. Toată lumea poate câștiga dacă toate articolele mi se par ok.
 3. Munciți un pic articolul ca să văd că vă doriți un astfel de framework și template. Adică, hai să nu facem de râs un astfel de framework premium.

Când se aleg câștigătorii?

 1. Concursul e valabil până la sfârșitul lunii februarie 2014.
 2. Câștigătorii îi aleg eu la începutul lunii martie 2014.

Conform TOS StudioPress am voie să folosesc framework-ul Genesis și template-urile Genesis fără probleme pe site-urile și blogurile clienților sau partenerilor mei.

Având în vedere că pe blogul vostru va exista mereu un link către www.GabrielUrsan.ro în urma participării la acest concurs, înseamnă că respectăm TOS StudioPress și nu e nici un fel de problemă.

Ba mai mult, odată ce ați instalat framework-ul și template-ul câștigat veți avea parte de update-uri pe viață. Framework-ul Genesis și template-urile StudioPress pot fi instalate doar pe site-uri WordPress self installed (adică pe hosting propriu). Dacă aveți un blog găzduit pe subdomeniu gen numeblog.wordpress.com sau numeblog.blogspot.ro puteți participa fără probleme la acest concurs și vă voi oferi framework-ul și template-ul câștigat însă nu îl veți putea instala decât pe un WordPress self installed pe hosting propriu. Dacă vreți să faceți mutarea de la blog gratuit la hosting plătit și domeniu propriu gratuit (.com sau .ro plătit) îmi puteți da un mail și vă pot ajuta cu ceva informații.

Mult succes! Vă aștept cu articole. Și nu uitați: nu lăsați pe mâine ceea ce puteți scrie azi.

Genesis Framework

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

55 de comentarii la „Câștigă ce își poate dori un blogger”

 1. Salut. As dori un template “curat”, o tema buna pentru blogspot. Nu trebuie sa fie gratis. Daca stii vreun site de calitate care are free sau pe bani astfel de teme, te rog ajuta-ma. Imi este greu sa selectez de pe google care din site-uri sunt de calitate.

  Răspunde
 2. Salut Gabriel, as putea participa cu un blog pe care l-am redeschis dupa putin timp ? Am avut ceva probleme cu el si incep totul de la 0.

  Răspunde
 3. Particip si eu la concurs insa as avea o rugaminte la tine .
  Poti sa te uiti sa vezi daca la wintersong pro pot sa pun un sidebar in dreapta ?

  Pe mine ma intereseaza un alt aspect, tema aceea care o aveai pe negru e ok, insa si aceasta este ok daca se poate pune sidebarul acela . Pe mine ma intereseaza sa fie pe alb, nu pe negru, ca deranjeaza la ochi .

  Răspunde
 4. Salut! Am scris si eu un articol despre concursul organizat de tine (cristache.net/ce-isi-doreste-un-blogger). Ce parere ai? Am combinat putin niste subiecte in articol, sper ca va fi o lectura buna.

  Răspunde
 5. Ma bag si eu in seama, poate faci un articol, sunt curios ce fonturi prefera lumea Serif. vs. Sans Serif, adica Droid Serif sau Open Sans. La ce dimensiuni 14 px. sau 16 px.?
  Multumesc!

  Răspunde
  • Da, am verificat, o am. Nu cred că se pune sidebar în dreapta – eventual caută prin detaliile de la ei de pe site. În stânga poți să pui ce vrei din câte văd.

   Răspunde
 6. Am avut si eu norocul sa primesc de la Gabriel o tema Genesis. Te felicit pentru gestul frumos pe care il faci pentru bloggeri. Cu siguranta vei avea multi doritori.

  Răspunde
  • Nu știu cât de mulți doritori vor fi, dar cert este că în final este o acțiune benefică pentru bloggeri chiar dacă solicit un link către site-ul meu. Deși chiar vreau un link către blogul http://www.GabrielUrsan.ro în urma acestui concurs, ai mirosit bine situația :)… nu pot da framework-ul sau tema gratuit conform TOS StudioPress decât dacă cel care o folosește are pe blog link către site-ul site-ul celui care i-a oferit-o (mai corect ar fi implementat-o, dar cred că oricine știe să-și pună o temă pe blog).

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.