Conferința Imagine Leadership la Galați

În perioada 20-21 februarie, AIESEC Galați te invită la cea de-a doua ediție a conferinței Imagine Leadership ce va avea loc în incinta Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Galați.

Conferința Imagine Leadership este deschisă publicului larg, fiind o inițiativă a unor tineri activi și dornici să împartășească cu ceilalți experiențele adunate până acum. Leadershipul, managementul, dezvoltarea personală și profesională sunt doar câteva teme ale acestei conferințe. Invitaţii speciali, Nicoleta Doina Radu, Bruno Medicina, Radu Turcescu, Paul Ardeleanu, Gabriela Chiriac şi Dan Schipor, persoane cu experienţă vastă și de notorietate cotidiană, atât din mediul gălățean, cât și din cel național și internațional, vor împărtăși participanților aspecte practice din domeniul dezvoltării personale.

Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul conferinței www.imagine.aiesecgalati.ro și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ImagineLeadership14

Cu o experiență de 18 ani în dezvoltarea și formarea tinerilor prin educație nonformală și făcând parte din rețeaua AIESEC Internațional și AIESEC România, AIESEC Galați aduce în fiecare an în comunitatea gălățeană un plus de valoare prin intermediul proiectelor și conferințelor derulate.

Este cunoscută ca fiind una dintre cele mai active ONG-uri de pe piață, implicând anual în procesul de pregătire sute de elevi și studenți. Este o organizație mereu tânără, prin membrii săi, orientată continuu spre inovație și educație, aducând în Galați și un curent internaționalist prin cadrul programelor sale, angrenând circa 20 de străini și naționalități anual. Eu, Gabriel Ursan, susțin evenimentele AIESEC Galați și vă recomand să nu ratați acest eveniment, probabil unul dintre cele mai importante evenimente de dezvoltare personală din Galați care se desfășoară în primul trimestru al acestui an.

Parteneri Imagine Leadership: Gabriel Ursan, Universitatea Danubius, Universitatea Dunărea de Jos, Revista Explore, PrinGalati.ro și PresaGalati.ro.

Imagine Leadership Galati

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

10 comentarii la „Conferința Imagine Leadership la Galați”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.