Clinica de estetica Oradea aBeauty Clinique s-a deschis oficial

Clinica de estetica Oradea aBeauty Clinique s-a deschis oficial în luna iulie 2021 și oferă servicii de înfrumusețare premium acum și în județul Bihor. Eu am făcut criolipoliză la ei când am slăbit 16 Kg.

Atenție, nu spun că am slăbit doar datorită criolipolizei sau a altor tratamente corporale pe care le vei găsi de acum și în Oradea la aBeauty Clinique, dar recunosc că m-a ajutat profund.

De asemenea, mai am un articol recent legat subiectul clinici de estetică în care am povestit 5 lucruri pe care clinicile de slăbire nu vor să le știi despre criolipoliză și tratamente de slăbire în general.

Dar astăzi vorbim despre clinica de estetica Oradea aBeauty Clinique. Poți reveni la linkurile menționate mai sus pentru a citi după dacă vrei :)

Cine e aBeauty Clinique?

Clinica estetica Oradea aBeauty Clinique

aBeauty Clinique este cea mai mare rețea de clinici de estetică noninvazivă și minim invazivă din România.

Au clinici de estetică în mai multe orașe precum București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Timișoara și mai nou, Oradea. Iar din câte știu, vor continua să deschidă clinici și în alte orașe.

Au experiență în servicii de estetică și înfrumusețare încă din anul 2012. În tot acest timp au dobândit mii de clienți mulțumiți și probabil zeci de mii de ore de tratamente faciale și corporale prestate.

Echipa lor de peste 50 de specialiști este formată din medici chirurgi, esteticieni, dermatologi, asistente medicale, terapeuți, consilieri specializați de estetică și manageri medicali.

Din punct de vedere poziționare, rezultate și eficiență, aBeauty Clinique este un brand premium ce oferă mereu clienților cele mai noi tehnologii, pentru că fac anual update sau upgrade la aparate și tehnologii.

Servicii clinica de estetica Oradea

Injectari buze Oradea

Pe articolul de pe Știrile Pro TV sunt detalii pe larg despre serviciile furnizate de clinica de estetica Oradea. Pe scurt, vei putea beneficia de tratamente corporale, tratamente faciale, epilare definitivă.

Au o gamă foarte variată de servicii la clinica de estetica Oradea aBeauty Clinique. Astfel, clinica de înfrumusețare este un one stop shop de unde poți să-ți îngrijești sănătatea, tenul, pielea și corpul.

Listă terapii clinica înfrumusețare Oradea

Tratamente faciale Oradea

Mie îmi place să consum conținutul text în puncte și sub puncte. Mi se pare mai structurat și mai ușor de urmărit așa.

Tratamente corporale Oradea

Tratamente slabire Oradea
 • Tratamente corporale de slăbire și remodelare corporală
 • Tratamente corporale anticelulită de reducere a celulitei
 • Tratamente de slăbire prin criolipoliză avansată
 • Tratamente de reducere a laxității pielii și fermitate
 • Tratamente de stimulare elctromagnetică și butt lifting
 • Tratamente vase capilare sparte (denumite și spider veins)

Tratamente faciale Oradea

Cea mai buna clinica de estetica din Oradea
 • Tratamente faciale cu celule Stem pentru regenerare
 • Tratamente faciale antiaging și antioxidare
 • Tratamente faciale de întinerire și hidratare
 • Tratamente faciale antiriduri și reducere a ridurilor
 • Tratamente de lifting facial noninvaziv
 • Tratamente pentru pete hiperpigmentare
 • Tratamente ten acneic sau ten uleios
 • Tratamente faciale pentru ten sensibil și roșeață

Epilare definitivă Oradea

Epilare definitiva Oradea

Epilarea definitivă la clinica de epilare din Oradea se realizează cu un laser diodă ultraperformant (Formatk). Epilarea laser avansată este mai sigură, mai precisă și oferă rezultate mai bune decât IPL.

Injectări buze, riduri și toxină botulinică Oradea

Tratamente riduri Oradea

În acest moment clinica de estetica Oradea aBeauty Clinique nu oferă injectări cu acid hialuronic în buze, injectări cu acid hialuronic pentru umplerea ridurilor și volumetrie sau injectări cu toxină botulinică.

Toate aceste servicii ce presupun injectări estetice vor fi oferite în curând, imediat ce clinica de estetică Oradea aBeauty Clinique va începe colaborarea pe plan local cu un medic dermatolog, estetician sau chirurg.

Dacă ești doctor sau dacă cunoști un doctor bun în Oradea ce este specializat în injectări estetice sau care dorește să se specializeze în injectări estetice, nu ezita să-i contactezi. Oferă colaborări stabile și avantajoase.

Prețuri clinica Oradea aBeauty Clinique

Clinica beauty Oradea

Este normal să te întrebi și de prețuri. Din punctul meu de vedere nu poți asocia cuvântul premium cu ieftin. Însă studiind prețurile din piață, clinica de estetică Oradea aBeauty Clinique nu mi se pare deloc scumpă.

Dacă ar fi să compar cu un brand auto, aș compara cu Mercedes-Benz, BMW sau Audi ca preț. Adică nu genul de mașină pe care și-o poate permite oricine, dar care este totuși accesibilă pentru anumite persoane.

În nici un caz nu sunt prețuri gen Lamborghini :) Tratamentele faciale și corporale pleacă de la câteva sute de lei și pot ajunge câteva mii de lei în cazul unor pachete sau abonamente mai complexe.

Poți vedea o parte din prețurile clinicii estetice din Oradea și în magazinul lor online, de unde poți rezerva direct anumite servicii. Ține cont te rog că injectările estetice s-ar putea să nu fie disponibile momentan.

Adresa clinica estetica Oradea aBeauty Clinique

Clinica estetica Oradea

Clinica de estetica Oradea aBeauty Clinique se află pe strada Nicolae Jiga numărul 40. Programările se pot face atât telefonic la numărul +40741103305 cât și online completând formularul de pe site-ul lor.

Îți recomand să arunci un ochi acum pe www.aBeauty.ro pentru a vedea întreaga lor gamă de servicii de înfrumusețare, pentru a vedea poze cu rezultate și pentru a afla mai multe despre tehnologiile revoluționare oferite.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.