Cine mai merge la Digital Marketing Forum?

Digital Marketing Forum este un eveniment ce va avea loc săptămâna viitoare, pe 6 şi 7 martie, la Crowne Plaza Hotel, Bucureşti. Vor fi mulţi vorbitori interesanţi şi mulţi invitaţi din afara ţării care vor vorbi despre Digital Marketing.

Digital Marketing Forum

Am decis să merg doar la prima zi a evenimentului, deoarece pe data de 7 martie am nişte treburi importante deja planificate şi nu le pot amâna. Aşa că pe 6 martie ne vedem la Digital Marketing Forum. Este prima dată când particip la un eveniment de acest gen şi sper să vin cu informaţii interesante acasă.

Îmi doresc să aud multe expemple de succes şi să văd multe studii de caz ale celor cu o experienţă foarte mare în domeniu. Cu toate că am câteva proiecte online în desfăşurare, recunosc că multe din ele au fost realizate fără prea multe cunoştinţe de specialitate. Am preferat să fiu autodidact şi să testez singurel diverse sisteme, însă cred că a sosit momentul să mai ies în lume şi să mai aflu câte ceva, mai ales că unii oameni fac o treabă de foarte bună calitate în online-ul românesc.

Marketingul este un subiect care a început să mă atragă din ce în ce mai mult. Pe lângă faptul că am început să mă ocup la serviciu din ce în ce mai mult de acest aspect, consider că e un domeniu pe care vreau să-l mai adaug la dezvoltarea mea personală. Cine ştie, poate chiar de la anul voi fi din nou student, pentru că tare mă bate un gând să mă înscriu la facultatea de Marketing din Galaţi, eventual la ID ca să am timp şi de familie şi de job.

Sper ca Digital Marketing Forum să fie o experienţă plăcută pentru mine. După eveniment, voi reveni cel mai probabil cu un articol pe această temă.

Apropo, îmi puteţi recomanda vreo cazare mai accesibilă în zona Romexpo? Zic mai accesibilă pentru că parcă n-aş da atâţia bani pe o cameră chiar la Crowne Plaza.

5 comentarii la „Cine mai merge la Digital Marketing Forum?”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.