Cel mai iute ardei din lume

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Ești curios să afli cum arată și care este cel mai iute ardei din lume? Ei bine, ai nimerit unde trebuie pentru că în cele ce urmează vei vedea un infografic cu topul celor mai iuți ardei din lume. În 1912, un om de știință pe nume Wilbur Scoville a realizat primul test științific legat de cât picant/iute poate fi un ardei. De atunci, iuțeala ardeilor se măsoară în unități Scoville. Vedeți acum mai jos cum arată și câte unități Scoville are cel mai iute ardei din lume. Infograficul (sursa inclusă direct pe el) e foarte amuzant :) – așa vreau să-mi fie prezentată știința de acum în colo și promit că învăț orice cu ușurință, inclusiv despre cum se măsoară iuțeala ardeilor. Iar dacă nu aveți chef să dați scroll până aproape de finalului infograficului de mai jos, pot să vă spun din start că cel mai iute ardei din lume se numește trinidad scorpion butch t. Acesta a detronat în martie 2011 ardeiul naga viper care era considerat până atunci cel mai picant ardei din lume. Cel mai iute ardei din lume

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „Cel mai iute ardei din lume”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend