Cea mai bună geantă de laptop pentru un ultrabook de 13.3 inchi

De pe 11 aprilie 2013 sunt fericitul posesor al unui super ultrabook de 13.3 inchi. Este vorba despre Asus ZenBook Touch, mai exact Ultrabook Asus UX31A-C4032H FullHD IPS Slim, Touch Screen cu procesor Intel® Core TM i5-3317U 1.70GHz, Ivy Bridge, 4GB, SSD 128GB, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 8.

Astăzi suntem în 18 aprilie și deja simt că îl dețin de-o viață și că nu mi-aș mai putea imagina să lucrez fără el sau să lucrez pe vechiul laptop. Cu binele te obșinuiești repede. Este extrem de subțire, foarte ușor, ultra rapid și are o autonmie care depășete de multe ori 5 ore în condiții normale de utilizare, adică nu purtat cu mănuși.

Cam așa arată.

Partea nasoală e că n-am găsit încă o geantă de laptop care să-mi placă. În pachetul de vânzare vine o husă superbă, dar din păcate nu e atât de practică, pentru că nu am unde să-mi pun încărcătorul sau alte accesorii precum adaptorul VGA care îmi este destul de necesar.

Asta e husa care vine la pachet.

Deci, așa avea nevoie de o geantă de laptop micuță, chiar foarte micuță, care să-mi ofere spațiu doar pentru laptop și un încărcător de dimensiuni reduse. Eventual o geantă care să poată fi purtată pe umăr (știți voi, gen poșetă dinaia pentru bărbați) sau o geantă care să poată fi purtată atât pe umăr, cât și în mână.

Un alt aspect e că vreau să fie o geantă business, să se potrivească cu o ținută business sau măcar smart casual, pentru că în majoritatea timpului când car laptopul după mine sunt la serviciu sau în interes de serviciu. Nu trebuie să fie piele naturală sau să aibă cine știe ce brand pe ea. Poate fi și no name atâta vreme cât nu depășește bugetul de 200 lei, hai maximum 300 lei.

Partea interesantă e că nu numai eu îmi doresc o astfel de geantă ca în descrierea de mai sus, pentru că am descoperit mai multe persoane cu aceeași problemă care au făcut un compromis în ceea ce privește geanta de laptop: și-au luat un ultrabook mic, ușor și subțire, dar cară în continuare o geantă mare și groasă după ei :(.

Mii de mulțumiri anticipate pentru recomandări, sfaturi, sugestii, leaduri, orice :).

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

5 comentarii la „Cea mai bună geantă de laptop pentru un ultrabook de 13.3 inchi”

  1. Nu as putea sa iti recomand ceva mic. Eu am ales un ghiozdan foto in care imi tin absolut tot. Si zilnic car dupa mine laptop, aparat foto, hard extern si multe altele :D.
    A naibii burta, in loc sa scada… creste!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.