Vând Apple TV generația 3

Pachet Apple TVVă spuneam aici că am un Apple TV nou nouț primit de la Petre Dalea în urma câștigării un concurs online. Asta înseamnă că am tot la el, mai puțin factura de achiziție, însă are garanție internațională Apple, valabilă inclusiv în România, bineînțeles.

Update: Se pare că tare repede se mai mișcă treburile în online. Apple TV-ul deja s-a dat. Mulțumesc tuturor pentru interes și pentru share-uri.

Doresc să vând acest Apple TV pentru că se apropie sărbătorile de Paști și fiecare ban este binevenit. În plus, din cauza considerentelor de ordin financiar, am renunțat la ideea unui ecosistem Apple, cel puțin pentru moment. Routerul Apple AirPort Extreme l-am vândut în mai puțin de o oră de la postarea anunțului, în loc de MacBook Air, mi-am cumpărat Asus ZenBook Touch, iar în loc de Apple TV voi cumpăra un pentru televizorul meu Samsung Smart TV, ca să am net pe el fără cabluri.

Prețul pentru acest Apple TV este de 300 lei. Îl livrez în cutie, ca nou. În plus, i-am făcut deja update-urile de firmware la zi. Recomand achiziționarea sa de către un fan Apple care mai are și alte dispozitive Apple în casă, astfel încât să-și completeze frumos ecosistemul cu un astfel de Apple TV generația 5 (este cel mai recent model de pe piață).

Predarea o fac personal în Galați sau cu ramburs prin FAN Courier (cheltuiala de transport o suport eu). Vă recomand să-mi faceți propuneri directe și rapide, pentru că la vânzarea routerului wireless Apple am avut surpriza să primesc o propunere fermă, directă și rapidă și să o accept, chiar dacă înainte începusem discuția cu altcineva care mă lungea dorind să negocieze probabil.

De asta zic, că eu sunt omul direct și fără prea multe vorbe. Cine vrea să cumpere Apple TV oricum știe ce cumpără și nu se așteaptă să-i fac eu ditamai prezentarea de vânzare :), deci mă aștept ca totul să decurgă repede: ofertă, detalii suplimentare, da sau nu și batem palma sau nu. Sunt mult mai disponibil pe email la gabriel.ursan @ icloud . com decât la telefon, de aceea prefer să discutăm pe email.

Pentru detalii suplimentare puteți posta întrebările voastre prin comentarii la acest articol. Vă voi răspunde cu cea mai mare plăcere.

Dacă nu ești interesat să cumperi un Apple TV, dar vrei să ajuți ca cineva să vândă un Apple TV și cineva să cumpere un Apple TV :), atunci dă un share la acest articol. Mulțumesc anticipat!

Iată și câteva poze cu jucăria.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Vând Apple TV generația 3”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.