Redesign GSMRo

Păi numai eMAG să-și schimbe look-ul :)?

Chiar dacă schimbarea de look a magazinului online eMAG s-a realizat doar de câteva zile, putem spune că aceasta a devenit deja istorie datorită majorității blogurilor care au preluat subiectul. Totuși n-am ratat ocazia să bag și eu un link de afiliat în acest articol, ca să nu facem prea des publicitate gratuită, nu-i așa :)?

Chiar dacă privind atent la schimbările de pe eMAG putem găsi nod în papură, mie personal îmi plac. Pentru că îmi plac schimbările, așa cum scriam și la Ștefan Murgeanu pe blog. Chiar dacă avem o forță nativă de rezistență la schimbare, trebuie să recunoaștem că suntem niște ființe care ne plictisim al naibii de repede. Așa că suntem mereu în căutare de nou.

Pe blogul lui Yamasha (care a avut parte și el de o schimbare de design ;)), citeam că și cei de la PC Garage și-au redesenat magazinul online, însă recunosc că nu sunt în măsură să observ schimbările pentru că nu i-am vizitat prea des. În concluzie, e vremea schimbărilor :)!

Sau cel puțin a anunțării schimbărilor în cazul meu. Vroiam să o fac ceva mai târziu, dar valul de modificări de structură și design a unor magazine online, m-a îndemnat să vorbesc despre asta.

Redesign GSMRo

Se pregătește o schimbare și pentru magazinul online GSMRo.

Se lucrează la schimbarea platformei și a designului de vreo două luni încoace, iar pe 1 Mai muncitoresc GSMRoShop se va îmbrăca în straie noi dacă totul decurge cum trebuie.

Va fi vorba despre o platformă nouă de magazin online, de hosting nou, de design nou și poate de logo nou, dacă reușește să mă impresioneze pozitiv un designer talentat cu care lucrez în acest moment.

De data asta, va fi vorba despre o platformă optimizată de un programator care trăiește din asta, deci are experiență. Nu va fi vorba despre PrestaShop, Magento, Open Cart sau alte platforme open source, ci de o platformă dezvoltată de o companie software, o platformă optimizată în funcție de cerințele fiecărui client.

Schimbarea va fi de o anvergură ceva mai mare decât atunci când am anunțat achiziția GSMRo de către grupul de firme Agress Business și asocierea acestui brand de blog cu un magazin online care se regăsește acum la adresa GSMRoShop.ro. Au trecut 7 luni de atunci și este momentul să evoluăm.

Schimbarea se va produce în doi mari pași.

Primul pas se va face pe 1 Mai 2013 când va avea loc relansarea oficială a magazinului GSMRo ce va putea fi accesat la GSMRoShop.ro. Atunci se va putea observa noua platformă și noul design. Despre noutăți, facilități, beneficii și promoții voi vorbi într-un articol pe care îl voi publica în apropierea datei de lansare.

Al doilea pas se va face mai lent, în următoarele 60 de zile de la relansare. Acesta va presupune trecerea blogului GSMRo.ro pe un subdomeniu al magazinului online, astfel încât magazinul GSMRo să poată fi accesat și de la GSMRo.ro, care va deveni ulterior domeniu principal pentru magazin. E un domeniu mai scurt și mai ușor de reținut, așa că ar fi păcat să nu folosesc beneficiile aduse de acesta. Plus de asta, blogul GSMRo a devenit un blog din ce în ce mai inactiv sau din ce în ce mai mult un blog de magazin online, așa că ar fi aiurea să mă bat cu pumnul în piept că e cel mai cel blog așa cum a fost pe vremuri.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

12 Comments

 • Yamasha

  Reply Reply 20/04/2013

  am incercat si eu marea cu sarea…inca mai avem de rezolvat multe, dar oricum, fata de ce tema pe care o aveam, e o schimbare :D

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 20/04/2013

   Chiar pozitivă din punctul meu de vedere. Mereu am apreciat design-urile bazate pe culori deschise și alb.

 • Yamasha

  Reply Reply 20/04/2013

  Si mie mi-au placut, culmea, celelalte site-uri pe care le am, doar pe alb au designul. Pe asta alesesem, in schimb, alta culoare( acum 3 ani aveam alte gusturi) :)

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 21/04/2013

   Scoate plugin-ul ăla care înregistrează comentariile duplicate că dă cu virgulă. Tot vreau să comentez la tine și primesc erori, cu toate că n-am mai comentat niciodată de când ți-ai schimbat template-ul. Văd că alții pot comenta, dar eu nu :(.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 21/04/2013

   Văd că acuma merge, dar mi-a luat ceva timp până se reușesc primul comentariu :).

 • D-Petre

  Reply Reply 20/04/2013

  A dat primavara peste online si toata lumea isi schimba „hainele” :) si ca sa nu stric trend-ul o sa schimb si eu cat de curand tema pe blog.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 20/04/2013

   Păi când estimezi că va fi marea redesenare a blogului tău :;? Sau plănuiești să ne surprinzi ;)?

   • D-Petre

    Reply Reply 20/04/2013

    Tema e luata … mai lipseste putin timp sa vad ce pot customiza pe acolo.

    • Gabriel Ursan

     20/04/2013

     Șiu că aveai o listă mai mare din care să alegi, dar nu mai știu la ce temă te-ai oprit. Abia aștept schimbarea.

 • Cristian B

  Reply Reply 20/04/2013

  O fi de la primavara asta de-si schimba toata lumea design-ul. Culmea, am facut-o si eu acum vreo patru zile…

  P.S. Am fost destul de ocupat in ultima perioada si n-am apucat sa te felicit pentru Blogwars. Asadar, felicitari!

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 20/04/2013

   Am vazut. Acum siteul tau seamana mai mult cu un site de stiri it, asa cum i se potriveste numelui. Ar merita si o interfata pentru accesul de pe mobil.

   Multumesc pentru felicitari si sustinere!

 • Nu e nimic rău în faptul că lumea vrea ca siteurile şi blogurile să devină mai user friendly!

Leave A Response

* Denotes Required Field