Samsung Galaxy S4, lansat cu fast în România

Poza oficiala Samsung Galaxy S4 albN-am să scriu multe pe marginea acestui subiect, că au scris deja majoritatea blogurilor despre asta. Însă niciodată nu strică un articol în plus despre noul Samsung Galaxy S4. Nici la trafic :) și nici la departamentul de marketing Samsung România :).

Dacă despre Samsung Galaxy S4 toată lumea era sceptică înainte, datorită bijuteriei de HTC One cu care va concura, acum că au pus mâna pe el, mulți au o părere foarte bună despre SGS4. Cum că nu mai pare atât de ieftin nici când îl privești, nici când îl atingi, că este mai subțire, că nu este mai mare decât S3 deși are ecran de 5 inchi, că materialele din care este fabricat sunt de o calitate superioară etc.

Se pare că bătălia cu HTC One de abia acum începe. Prin fapte, nu prin presupuneri. Abia aștept să citesc editorialele de specialitate în care să văd păreri, teste și comparații. Deși HTC One arată în continuare mai bine, am așa un feeling că Samsung Galaxy S4 începe să încline balanța în avantajul său, iar dacă vor exista stocuri consistente atât la operatori cât și la magazinele retail, SGS4 va avea un avans consistent.

Văd că eMAG are deja un preview cu Samsung Galaxy S4, atunci când faci mouse over pe categoria . Despre Orange deja se știe că îl va comercializa în oferta de smartphones.

Acum se așteaptă următorul pas important de le HTC One.

În continuare vă las cu niște fotografii de la eveniment pe care le-am preluat de pe pagina de Facebook GSMRo care și ei probabil le-au preluat la rândul lor de nu știu unde :). Dacă vreți să citiți mai multe despre evenimentul de lansare în România a lui Samsung Galaxy S4, intrați aici la prietenul Dan Dragomir care a fost ieri personal la desfășurarea acțiunilor.

Pozele cred că am reușit să le așez în ordinea desfășurării evenimentului.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

6 comentarii la „Samsung Galaxy S4, lansat cu fast în România”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.