Ce vreau de la blog în 2013

Majoritatea cititorilor mei ştiu foarte bine că tot vorbesc despre obiective pe unde apuc şi nu ezit să menţionez despre acestea ori de câte ori contextul îmi oferă ocazia. Obiectivele sunt foarte importante pentru evoluţie. Fără obiective suntem doar parte din obiectivele celorlalţi sau “jucăria sorţii“, cum îmi place mie s-o spun.

Dar n-am să vorbesc despre obiective la modul general acum (puteţi citi aici, aici şi aici) şi nici n-am să vă prezint un set de obiective SMART pentru GabrielUrsan.ro în 2013. În acest articol am să răspund la leapşa pe care am preluat-o de la Petre Dalea:

Ce vreau de la blog în 2013?

Logo Gabriel Ursan

Trebuie să mă abţin şi să vorbesc strict despre ce vreau de la blog, fără să divaghez :). Ok, am să o fac sub formă de listă ca să-mi vină mai uşor.

  • Vreau ca blogul să crească la PageRank 4.
  • Vreau ca blogul să depăşească zilnic 1.000 de afişări după următoarele 3 luni.
  • Vreau ca până la sfârşitul anului blogul să depăşească constant 1.000 de vizitatori unici.
  • Vreau ca blogul să câştige cel puţin 3 concursuri sau competiţii online până la finele anului 2013.
  • Vreau ca blogul să înceapă să producă venituri constante din marketing afiliat şi advertoriale după următoarele 3 luni.
  • Vreau ca brandul blogului să-şi sporească notorietatea în mediul online şi offline.

Ştiu că unele aspecte sunt subiecte despre care unii bloggeri doar tac şi fac, însă eu nu mă feresc să vorbesc despre marketing afiliat şi advertoriale.

Deşi la jobul ful time nu pot spune că veniturile mele sunt mici, asta nu înseamnă că nu mă bucur la o vânzare de advertorial sau la o vânzare prin unelte de marketing afiliat.

Şi nu cred că e vorba neapărat despre valoarea financiară în sine, ci mai mult despre sentimentul de reuşită şi demonstraţia faptului că pot. Am vrut să scriu aceste rânduri ca să clarific din start negura din gândurile unor potenţiali cârcotaşi.

Şi pentru că e o leapşă, am s-o dau mai departe conform tradiţiei. Leapşa merge la Dumitru Postolachi, Claudiu Farcaş, Tudor, YamashaMortu şi Iulia.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

9 comentarii la „Ce vreau de la blog în 2013”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.