Castel in Franta

Magazinul miliardarilor

Segmentul de clienţi premium nu mai este demult un subiect tabu. Există produse şi servicii care se adresează exclusiv oamenilor cu foarte mulţi bani, însă trebuie să recunosc că e destul de impresionant să vezi toate aceste produse la un loc.

The Billionaire Shop este un magazin online unde miliardarii de pretutindeni pot să-şi comande produse sau reşedinţe exclusiviste. Maşini, motociclete, ceasuri, iahturi, avioane şi case.

Proprietarii magazinului au integrat şi un sistem destul de interesant de comandă. Dacă nu ai banii necesari, poţi oricând să joci la loto direct cu un click de pe siteul lor. Vei fi direcţionat către un alt site (probabil este un parteneriat în regim de afiliere) şi vei putea să-ţi cumperi un bilet la loto. Facilitatea asta e destul de discretă, însă am observat-o şi am zis că merită să o menţionez.

Dacă sunteţi interesaţi, au o ofertă foarte bună la un Boeing Business Jet. E numai 59.500.000 euro fără TVA :).

Boeing Business Jet

Sau dacă staţi mai prost cu banii, vă puteţi cumpăra un castel în Franţa :)cu doar 21.950.000 euro fără TVA.

Castel in Franta

Ce părere aveţi?

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

2 Comments

  • D-Petre

    Reply Reply 09/01/2013

    Ma tenta castelul dar prea are multe turnulete … parca-i o cladire din Strehaia :)

Leave A Response

* Denotes Required Field