Ce spun bloggerii despre 4G la Galați

Mulți oameni dragi mie în videoclipul de mai jos.

Păcat că o campanie doar pe București. Doar pentru că e automobile 4G. Rețeaua 4G de la Orange a fost dezvoltată și pe Galați. Ce spun bloggerii despre 4G… urmează.

Am făcut migrare la Panteră 19 la Orange. Pe 16 aprilie se concretizează schimbarea de pachet. Schimbarea de SIM am făcut-o deja. Sunt ready :)

Mi-ar fi plăcut o abordare ceva mai “globală” din partea Orange. Nu de alta, dar peste tot sunt clienți, peste tot se poate duce vorba. Peste tot sunt bloggeri. Un click, două, pe statistici nu mușcă. Nici un video din provincie nu mușcă :)

Să fie într-un ceas bun mutarea asta, că ce e bun niciodată nu strică. Mașini de Ilfov și căderi de rețea drastice înainte? Merita și provincia un 4G frumos anunțat. Dar niciodată nu e prea târziu.

Verificați-vă pachetele Orange și faceți upgrade dacă aveți telefoane compatibile. Orange 4G e și la Galați. Dacă nu ați aflat încă din ziare vă zic eu ca de obicei. Trebuie doar să discutați cu un dealer Orange, să cereți un USIM și să alegeți un pachet de comunicare cu 4G (foarte avantajos de altfel – atenție la Pantere :)). Dacă aveți un smartphone 4G și alegeți un pachet de date cu 4G atunci… enjoy the ride! 4G de la Orange e o chestie faină.

Orange 4G Galati

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Un comentariu la „Ce spun bloggerii despre 4G la Galați”

  1. 4G este ca un copil mic. Mai are mult pana sa ajunga la maturitatea necesara. Vor fi aceleasi probleme cu acoperirea deficitara. Imi pare bine ca in sfarsit vorbesc operatorii si despre latenta(la tehnologie EDGE -imensa, la 3G – acceptabila si la 4G in rand cu vremurile ce le traim). In rest sa avem bani sa platim astfel de servicii cu valoare adaugata foarte mare. Toate bune

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.