Cand se opresc ploile in… Bulgaria?

Spre sfârșitul lunii plec în Bulgaria. Da, concediu, cu early booking, cu alea, alea.

Și ce-mi văd ochii la televizor? 13 morți în Varna, din care 2 erau copii. Trebuie să recunosc că nu-i de glumă și îmi pare tare rău de asemenea vești. Și nu pentru că în afectează mie concediul, ci pentru că vorbim de pierderi de vieți omenești, iar eu am un pitic pe creier atunci când mor oameni nevinovați în asemenea situații. În 2014, an în care s-ar presupune că o țară civilizată ar trebui să facă față anumitor tipuri de calamități naturale.

Eu trebuie să ajung în zona Obzor din Bulgaria. Din câte m-am informat, aceasta se află la 40 Km nord de Nessebar și 65 Km sud de Varna, locul tragediilor. Din câte înțeleg, stațiunea este mărginită de pădurile munților Stara Planina de o parte. Asta e ok. Însă de cealaltă parte ghiciți ce este. Exact. Un râu. De fapt albia râului Dvoynitsa. Da, râuri, chestiile alea curgătoare care se umflă primele la ploi.

Și așteptasem destul de mult concediul ăsta.

Eu sper din tot sufletul să se mai liniștească un pic vremea în Bulgaria și cel puțin să nu mai plouă. Dacă voi prinde măcar 3 zile din 6 cu soare, mă declar un om mulțumit. Iar dacă baia îmi va fi terminată când ajung acasă voi fi și mai mulțumit. Pentru că la mine nu rămâne niciodată casa goală când plec în concediu. Din lenea deranjului, :) programez mereu cu tatăl meu câte o lucrare de îmbunătățire a apartamentului când plec undeva în vacanță.

Tura trecută când am fost tot la bulgari am revitalizat cu var bucătăria, holul și dormitorul. De fapt, tata s-a ocupat de asta împreună cu un meșter. La fel va face și acum. Se va muta la mine cu o echipă de meseriași care îmi vor face baia de la 0, cu tot ce trebuie. Dacă va ploua în concediul nostru din Bulgaria măcar vom găsi o bucurie acasă :) Eu sper să prindem măcar 2-3 zile de vreme bună, iar drumul dus-întors să fie ok.

Iar dacă o fi să vină nițel apa, familia mea să fie sănătoasă, că pentru mașină n-am RCA ieftin și sigur o scot la capăt după aia. Plus că sunt convins că mai sunt familii cu copii, așa ca mine, care trebuie să meargă în concediu în Bulgaria în perioada asta. Sursele voastre meteo ce zic? Avem noroc? Va mai ploua în Bulgaria sau nu va mai ploua în Bulgaria?

Cum va fi vremea in Bulgaria

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.