Campion paralimpic galatean are nevoie de inca 5.000 RON pentru o operatie la genunchi

Poate pentru unii dintre voi nu pare o sumă fabuloasă. Poate unii dintre voi câștigați mult mai mult într-o lună. Așa că eu zic că îl putem ajuta repede pe Marian Petria să strângă suma necesară. Eu nu mai promovez cazuri de gen de mult, pentru că mi-am luat țepă mai de mult cu un caz umanitar și de atunci am zis că nu mă mai bag, dar tura asta știu despre ce e vorba, informațiile sunt din surse sigure plus că am schimbat și câteva vorbe cu Marian. Deci, trust me. Dar înainte să îl ajutăm să își facă bine genunchiul, câteva detalii. Despre caz a scris înaintea mea Viața Liberă și Georgiana. Antena 1 are un material video aici. Sper să îl ajute și contribuția mea. #gomarian

Marian este un sportiv paralimpic în vârstă de 23 de ani. La naștere a avut niște complicații și din păcate s-a ales cu niște dizabilități care l-au marcat și probabil îl vor marca toată viața: nu își poate folosi mâinile și are dificultăți de vorbire. Asta nu l-a oprit să își trăiască viața și să obțină performanțe. Marian este multiplu campion la atletism, iar numele său figurează printre numele înscrise în Cartea Recordurilor – a participat la cea mai lungă ștafetă din lume.

În urma unei accidentări din luna martie, Marian a fost diagnosticat cu fractură trabeculară condil femural intern, ruptură de ligament încrucişat anterior şi leziune a meniscului intern. Suma necesară pentru intervenția chirurgicală de la București este de 6.000 RON, din care s-au strâns deja 1.000 RON. De fapt, 1.100 RON pentru că tocmai ce am transferat și eu în contul său 100 RON. Deci, mai are nevoie de 4.900 RON în acest moment. Asta înseamnă încă 49 de persoane care să doneze fiecare câte 100 RON sau încă 98 de persoane care să doneze fiecare câte 50 RON. De curând am aflat că pot fi mai mulți pe acest blog, lucru care mă face să sper că vom strânge rapid suma necesară.

Din cauza acestui aspect, Marian nu a putut merge la campionatele naționale de pe 8 iunie și nici la calificările pentru Europenele din Germania, de pe 18 iunie. Dacă va fi operat acum, probabil va rata și Jocurile Paralimpice.

Asta ca să vă faceți o idee de ce înseamnă o accidentare în cazului unui sportiv. În același timp, peste 3 luni de la operația realizată cu succes îl putem vedea din nou pe Marian trăindu-și visul: practicarea unui sport de performanță alături de alți luptători cu viața. Dacă vreți să vă implicați și să-l susțineți pe Marian, dar nu aveți acum bani pentru o donație, este suficient să dați share la acest articol ca să ajungă la urechile cât mai multor oameni. Sper doar să nu aleagă toată lumea acestă cale, adică să dea doar share. Pentru că se poate da share, dar se și poate…

…dona orice sumă vreți voi în contul RO90RZBR0000060016862223, deschis pe numele Marian Mircea Petria, la Raiffeisen Bank Galați. Sau dacă vă este mai ușor, puteți merge la Union Jack Galați, pub care s-a oferit să colecteze donații pentru Marian și să facă dovada acestora prin niște cupoane pe care le vor primi toți cei care fac astfel de donații. În același timp, cazul a avut răsunet și s-au alăturat și alte companii gălățene acestui demers, aBeauty clinique oferindu-se să fie și ei punct de colectare a donațiilor, fiecare donator primind un proces verbal de predare-primire a sumelor donate. Da, ambele companii puteau să pună bani și să finanțeze tot, dar în acest caz unde ar mai fi spiritul CSR, în care oamenii să acționeze în spirit civic față de valorile locale? Plus de asta, eu consider că în viață e mai bine să ne concentrăm pe ce facem sau putem face noi, nu pe ce fac sau ce pot face ceilalți.

Astea fiind zise, hai să strângem banii necesari mai repede și să-l vedem din nou pe Marian câștigând medalii la competiții paralimpice.

Marian Petria

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

7 comentarii la „Campion paralimpic galatean are nevoie de inca 5.000 RON pentru o operatie la genunchi”

    • Chiar 4500 ron pentru ca a mai donat cineva 300 lei azi prin mine si i-am depus eu in contul lui. Pe Fb a mai zis cineva ca a donat 500 ron, dar urmeaza ca luni sa-si verifice Marian contul si sa ne spuna cum sta. Multumim mult!

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.