Print Screen Digi

Va atrag un pic atentia asupra ofertelor RCS RDS

Eu în acest moment nu mai sunt client al acestei companii, deci nu mai pot vorbi din propria-mi experiență. Însă prietenul Dan Dragomir este și a strâns un feedback destul de interesant pe blogul său legat de serviciile de roaming național ale RDS. Dan susține că doar 100 MB de trafic sunt valabili în roamingul de date, că din octombrie, serviciile de roaming gratuite vor costa bani și că mai mulți utilizatori se declară țepuiți. Citiți opiniile lui Dan aici, după care sunt tare curios să aud părerea vostră legată de lucrurile care se pot ascunde în spatele unei oferte aparent imbatabile.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

6 Comments

 • Yamasha

  Reply Reply 22/07/2014

  Imbatabila nu e. Altfel era rascoala si chiar celelalte retele ar fi „tipat”. E oferta buna, mai ales daca esti in oras in marea majoritate a timpului si ai acoperire decenta.
  Legat de aia 100 MB, a fost chiar o minciuna prin omisiune din partea lor. Dar daca ma uit pe contract nu gasesc nimic legat de roaming national de date sau de voce.
  Nu stiu cum e legea referitoare la reclama mincinoasa, dar abia acum au pus * de 100 MB pe site…

 • Postolachi Dumitru

  Reply Reply 22/07/2014

  Eu am NELIMITAT de la Orange dar dupa ce consum cei 9 GB inclusi in pachet viteza scade atat de mult incat e practic imposibil de folosit. O fi reclama mincionasa sau minciuna prin omisiune?! :)

 • Cătălin

  Reply Reply 22/07/2014

  Cam asta este problema cu providerii români.. Şi evident în caz de procese, sistemul ţine cu ei.

 • Daniel

  Reply Reply 22/07/2014

  Eu am 2 abonamente Optim Nelimitat. Unul pentru mine si unul pentru sotie. Pana acum suntem amandoi multumiti. Drept este ca in orasul nostru, nu prea intram pe roaming. Dar am vizitat si orase gen Alba Iulia unde cred ca cel putin jumatate din timp am stat pe roaming.

  Am scris un articol aici: goo.gl/001fNx despre acest subiect

 • Vlad

  Reply Reply 23/07/2014

  Ce-i drept domnul acela Dan Dragomir este sponsorizat de alte companii de telecomunicatii si este normal sa arunce cu cacao.. Chiar daca el neaga , unii nu suntem nascuti de ieri de aZi. Ok am inteles unele aspecte are si el dreptate dar sa exagereze intr-un hal fara de hal ca apoi sa faca alte articole aranjate pt cosmote sau vodafone e de prost gust. Chiar citisem multe comentatii de la utilizatori care si-au dat seama ca omu asta are ceva cu rds&rcs .

Leave A Response

* Denotes Required Field