Primii 4.634 de vizitatori unici merita sarbatoriti

Să sărbătorim primii 3.000 4.634 de vizitatori absolut unici pe gabrielursan.ro, zic. Eu beau Timișoreana pentru că îmi place. Voi ce beți, de obicei? :) Ca să-mi cumpăr și să mă simt ca și cum am bea împreună :)Screenshot 2014-07-22 at 09.14.13 Screenshot 2014-07-22 at 09.13.41

close

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

39 de comentarii la „Primii 4.634 de vizitatori unici merita sarbatoriti”

 1. Acum m-am si uitat cu atentie la printscreenul tau. Din ce observ sunt diferente destul de mari de la o zi la alta, si bounce-ul este destul de mare. Ai facut vreun experiment ceva gen trafic surf?

  Răspunde
 2. Felicitari pentru succesul realizat! Acum chiar meriti sa bei cu fiecare dintre noi cate o bere. Iti doresc sa ai parte de realizari cat mai mari!

  Răspunde
 3. felicitari, o adevarata reusita, eu n-am reusit sa sar de 1000 in momentele mele de aur…ma refer sa sar si sa mentin cateva saptamani…asa un aflux scurt ca durata am avut si eu de aproape 4000 intr-o zi, dar asta acum mult timp.

  Răspunde
 4. Daca tot e sa fim la capitoul bere, as vrea sa va spun ce am descoperit ieri, deci foarte recent: cea mai tare bere din lume are 55 grade (evident, e si cea mai scumpa). Acuma nu stiu ce sa zic daca se mai poate spune ca e bere, pentru ca e mai tare ca palinca cu cele 52 grade, si se apropie de horinca (care nu stiu cite grade are). Articolul l-am gasit aici: http://www.gizmag.com/brewdogs-55-abv-beer-the-strongest-and-most-expensive-beer-in-history/15798/. Dar eu tot la Ciuc as ramine, sau Noroc. Sau bere, orice bere, numai bere sa fie, sa curga berea si sa-i dorim sanatate sa poata scrie cit mai multe articole.

  Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.