Ca sa va dati seama cat de putin este folosita aplicatia Waze in Romania

Am cont pe Waze de mai multă vreme, dar am început să folosesc aplicația cam de când am scris acest articol, adică nici 3 luni. Cele mai multe deplasări le-am făcut în ultimele 2 săptămâni. Nu am depășit 2.000 de kilometri pe săptămână. În rest, am făcut cam 2.000 de kilometri pe lună. La un calcul scurt, de pe 27 noiembrie și până în acest moment, am condus cam 6.000 de kilometri cu Waze (cu aproximație). Vineri am devenit șofer cu scut :) Adică, sunt în top 10% utilizatori Waze din România. Acest aspect mă face să deduc că, din păcate, această aplicație este foarte puțin folosită la noi în țară. Sper să crească numărul utilizatorilor.Waze

5 comentarii la „Ca sa va dati seama cat de putin este folosita aplicatia Waze in Romania”

 1. Am folosit aplicatia si in RO si in afara (incepand cu 2011).
  In RO relativ inutila (exceptie v Prahovei, v Oltului). Pe E85 am fost de cateva ori la un pas de ciupit radar in conditiile in care erau destui waze-ri pe traseu. Basca o gramada de raportari aiurea doar de dragul de a colecta puncte.
  Alt minus: consumul destul de mare de resurse – baterie, date, etc.

  Răspunde
 2. Păi, are țări din Africa și nu are România. Ce aplicație mai e și aia? Are fobie de români sau ce? Cel puțin așa mi s-a întâmplat mie când am instalat-o acum. Când am văzut beleaua, am și dezinstalat-o. Să le fie rușine!

  Răspunde
  • Pe Valea Prahovei și prin București am găsit și eu destul de mulți useri (ca densitate). În rest, pe zona mea Galați, Brăila, Constanța și inclusiv drumul de Brașov via Onești-Târgu Secuiesc, slab rău.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.