Bubble Fun Galați e de vânzare

Bubble Fun Galați este un concept nou și unic în România, care include peste 10 jocuri inventate și know how-ul acumulat într-un 1 an de experiență. Cristian Bute, proprietarul afacerii, a decis să-și vândă afacerea din motive personale despre care veți discuta mai pe larg cu el.

El spune că potențialul acesteia este enorm, mingile se pot folosi pe aproape orice suprafață și de către aproape oricine, de la copii de 5 ani până la bătrâni de peste 60 de ani. Ambele variante încercate și toți s-au distrat de minune!

Pachetul include 13 mingi din cel mai bun material, 3 pompe, kit de reparare, pagina de Facebook cu peste 1.400 de like-uri, fotografii, filmări și brand awarness pe plan local. De asemenea, Cristi oferă instructaj și toate informațiile acumulate, care pe el l-au costat atât timp cât și bani.

Aceste mingi oferă foarte multă libertate, putând fi folosite în diverse moduri, de la o distracție a prietenilor în timpul liber pe un teren de fotbal sau într-o sală până la petreceri pentru copii sau activități de team building. Terenurile de fotbal își pot găsi prin Bubble Fun un prilej de a atrage noi clienți, diferiți de cei obișnuiți, iar posibilitățile sunt nenumărate.

Cristian Bute mi-a spus că dorește să găsească un cumpărător serios care vede potențialul enorm pe care îl au aceste mingi și să știe să aprecieze calitatea experienței și informațiilor acumulate, multe din ele fiind chiar invenții de-ale lui. Pe vânzător îl puteți găsi direct la numărul său de telefon 0749317107. Eu recunosc că nu am nici un fel de informație legată de preț, însă fiind un business mai special am ales să dau curs invitației lui de a anunța la mine pe blog despre vânzarea acestuia.

În continuare vă las în companie unei scurte galerii foto din care să vă dați seama cam despre ce e vorba în Bubble Fun.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.