Cumperi jucării pentru 1 iunie și câștigi o excursie la Disneyland Paris!

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

1 iunie bate cu pași repezi la ușă, iar după cum bine știți pe această dată sărbătorim ziua copilului. Și pentru că unii dintre noi sunt mai comozi sau pur și simplu vor să se organizeze din timp, vor alege să comande jucăriile online, de la un magazin care livrează în timp util. Și credeți-mă că aveți cui să faceți cadouri. Dacă aveți copii, aveți de oferit cadouri lor în primul rând. Apoi, vă amintesc de finuți, finuțe, nepoți, nepoate, copilul celei mai bune prietene etc. Ei bine, la orice comandă de jucării de aici, de pe eMAG în perioada asta obții automat și o șansă de a câștiga o excursie la Disneyland Paris alături de copiii tăi. Mai multe detalii despre campanie găsiți aici. Și pentru că aveți ceva jucării de cumpărat în perioada următoare, merită să profitați de prețuri bune, de discounturi și de promoții direct din fața computerului. Apropo, promoția se aplică și la scutece și la hrană pentru bebeluși. Jucarii 1 iunie

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend