Botox în Galaţi

Am pus acest titlu pentru că toată lumea care se gândeşte la mărirea buzelor, are în cap doar Botox! Însă ce e, de fapt, Botox?

Botox este o prescurtare pentru toxina botulinică, care, pe scurt, paralizează/relaxează profund muşchii suprafeţei injectate, oferind astfel pacientului nişte rezultate remarcabile, DAR NU NEAPĂRAT BUZE MAI MARI!

Deci, să eliminăm treaba cu buzele mari datorată tratamentelor cu Botox doar pentru că acest cuvânt ne duce cu gândul la „bot” sau „buze„.

Buzele mai mari se obţin prin injectarea cu diverse combinaţii de acid hialuronic complet natural. Practic, acidul hialuronic are diverse molecule ce atrag substanţele hidratante într-un ritm alert în zona tratată sau injectată. E complet natural, deci nu implică riscuri semnificative. Acidul hialuronic face parte din noi, iar după vârsta de 20 de ani nu-l mai producem la nivelul „pielii vizibile„.

De aceea, acidul hialuronic poate fi „readus” înapoi în zonele vizibile doar prin injectări sau prin tratamente pe bază de oxigen hiperbaric mai scumpe, dar foarte eficiente şi nedureroase, gen Intraceuticals.

Injectările cu acid hialuronic sunt mai eficiente şi merită întotdeauna completate cu tratamente Intraceuticals dacă aveţi oportunitatea. În zona Galaţi, Brăila, Tulcea, aBeauty clinique este singurul centru de estetică corporală şi facială care oferă tratamente Intraceuticals.

Revenind la subiect, dacă cineva doreşte buze mai mai mari, aflaţi că aBeauty clinique oferă aşa ceva. Şi pentru că injectările cu acid hialuronic în buze merită realizate de doctori cu experienţă, aBeauty clinique a încheiat un acord cu un binecunoscut doctor estetician din Bucureşti, care va veni în Galaţi o dată sau de două ori pe lună (în funcţie de numărul de cereri) pentru a realiza injectări cu geluri speciale de acid hialuronic clienţilor programaţi la aBeauty clinique.

Hyaluronica

Şi ca să ofer cireaşa de pe tort, trebuie să vă spun că nu e vorba despre orice fel de acid hialuric pentru mărirea buzelor sau pentru eliminarea ridurilor. Vorbim despre mezoterapie (injectări) cu Hyaluronica, cea mai nouă invenţie de care se bucură atât vedetele autohone din Bucureşti (şi nu numai), cât şi vedetele internaţionale.

Dacă vrei să-ţi măreşti volumul buzelor în Galaţi, citeşte toate detaliile aici şi programează-te pentru o discuţie la aBeauty clinque.

Pentru informaţii, consultaţii gratuite şi programări puteţi contacta telefonic aBeauty clinique la +40 (748) 884 160 sau pe email la Galati[@]aBeauty[.]ro.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.