Black friday de Pasti

Se pare că acest concept început să prindă din ce în ce mai mult la români. Partea bună este că până acum chiar au fost discounturi semnificative şi am reuşit să prind şi eu oferte ok. Spre exemplu, la ultimul black friday (ăla pe care l-au adoptat toate magazinele online din România) mi-am cumpărat un router wireless de 100 lei cu 50% mai puţin, adică 50 lei. Am avut noroc că am mai prins pe stoc, că deobicei se epuizează destul de repede stocurile la o astfel de promoţie.

Mâine, vineri, 13 (frumoasă zi, nu :)?), cei de la evoMAG lansează black easter friday şi promit reduceri de până la 50%. Chiar dacă mi se pare un concept destul de exagerat şi ar trebui să se rezume doar la o singură vineri pe an, am să stau totuşi cu ochii pe promoţiile de mâine că poate mă aleg cu vreun chilipir.

Black Easter FridayDeci, dacă aţi fost atât de excentrici :) încât să nu cheltuiţi majoritatea banilor pentru cumpărăturile de Paşti, merită să aruncaţi mâne un ochi pe promoţiile dedicate black easter friday. Comentăm mâne dacă e cazul pe subiectul „cât de reduceri au fost reducerile” ;).

Update: au fost discounturi semnificative, însă la nici un produs care m-ar fi putut interesa.

2 comentarii la „Black friday de Pasti”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.