Se pare că acest concept început să prindă din ce în ce mai mult la români. Partea bună este că până acum chiar au fost discounturi semnificative şi am reuşit să prind şi eu oferte ok. Spre exemplu, la ultimul black friday (ăla pe care l-au adoptat toate magazinele online din România) mi-am cumpărat un router wireless de 100 lei cu 50% mai puţin, adică 50 lei. Am avut noroc că am mai prins pe stoc, că deobicei se epuizează destul de repede stocurile la o astfel de promoţie.

Mâine, vineri, 13 (frumoasă zi, nu :)?), cei de la evoMAG lansează black easter friday şi promit reduceri de până la 50%. Chiar dacă mi se pare un concept destul de exagerat şi ar trebui să se rezume doar la o singură vineri pe an, am să stau totuşi cu ochii pe promoţiile de mâine că poate mă aleg cu vreun chilipir.

Black Easter FridayDeci, dacă aţi fost atât de excentrici :) încât să nu cheltuiţi majoritatea banilor pentru cumpărăturile de Paşti, merită să aruncaţi mâne un ochi pe promoţiile dedicate black easter friday. Comentăm mâne dacă e cazul pe subiectul „cât de reduceri au fost reducerile” ;).

Update: au fost discounturi semnificative, însă la nici un produs care m-ar fi putut interesa.

Doar pentru oameni de marketing online open minded și fără prejudecăți care știu cât de cât limba engleză și vor mai mult. This is my simple funnel. Dacă nu, ignorați mesajul ăsta și citiți mai departe articolul ăsta.

Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  2 replies to "Black friday de Pasti"

  • Yamasha

   Am citit si eu pe mail, dar nu mi se pare ca o sa bata vanzarile emagului…

   • Gabriel Ursan

    Am văzut că eMAG continuă şi azi seria de crazy days, dar că nu au un black friday generalist. Oricum vânzările eMAG sunt greu de bătut.

Comentează la acest articol