BGG are pagină de Google+

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Cei care mă citesc cu regularitate știu că eu sunt un fan Google+. Îmi place frate, nu știu ce să vă zic mai multe acum, că am tot dat diverse argumente în articolele anterioare. Așa că am creat o pagină de Google+ și pentru BGG (Blog Gathering Galați) în care am tot spamat eu până acum :). E momentul să vă întoarceți frumușel la conturile voastre de Google, să intrați pe Google+ sau să vă faceți cont acolo dacă nu aveți deja unul și să urmăriți pagina BGG pe Google+ aici. Nu de alta, dar spre deosebire de grupul de pe Facebook ne oferă mai multe facilități, iar una care îmi vine în cap este Hangouts (Live, Free, Mișto) de la un eveniment BGG ;). Deci, dragi bloggeri gălățeni și brăileni, acum avem prezență ca grup organizat și pe Google+. Să curgă cu +1 :)!

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „BGG are pagină de Google+”

  1. Si mie imi place Google Plus. Acum cateva saptamani a post implementat mai bine pe Youtube si la videoclipuri acum se foloseste sistemul de comentarii G+. Si multi au fost impotriva, dar de ce? Acum putem posta comentarii extrem de lungi, hashtags, link-uri si mai tot ce putem face intr-un comentariu pe Google+. Doar un lucru nu prea imi place.. e un bug din cauza caruia imi dispare butonul de reply… ciudat e ca pe un cont am butonul de reply, pe celalalt nu-l mai am (chiar daca inainte il aveam..) hmmm

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend