BGG are pagină de Google+

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Cei care mă citesc cu regularitate știu că eu sunt un fan Google+. Îmi place frate, nu știu ce să vă zic mai multe acum, că am tot dat diverse argumente în articolele anterioare. Așa că am creat o pagină de Google+ și pentru BGG (Blog Gathering Galați) în care am tot spamat eu până acum :). E momentul să vă întoarceți frumușel la conturile voastre de Google, să intrați pe Google+ sau să vă faceți cont acolo dacă nu aveți deja unul și să urmăriți pagina BGG pe Google+ aici. Nu de alta, dar spre deosebire de grupul de pe Facebook ne oferă mai multe facilități, iar una care îmi vine în cap este Hangouts (Live, Free, Mișto) de la un eveniment BGG ;). Deci, dragi bloggeri gălățeni și brăileni, acum avem prezență ca grup organizat și pe Google+. Să curgă cu +1 :)!


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „BGG are pagină de Google+”

  1. Si mie imi place Google Plus. Acum cateva saptamani a post implementat mai bine pe Youtube si la videoclipuri acum se foloseste sistemul de comentarii G+. Si multi au fost impotriva, dar de ce? Acum putem posta comentarii extrem de lungi, hashtags, link-uri si mai tot ce putem face intr-un comentariu pe Google+. Doar un lucru nu prea imi place.. e un bug din cauza caruia imi dispare butonul de reply… ciudat e ca pe un cont am butonul de reply, pe celalalt nu-l mai am (chiar daca inainte il aveam..) hmmm

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend